Hát igen, Spacey nagy búza, meg ha ezeket tényleg elkövette, akkor büntetést érdemel. De a művészi tehetsége ettől még nem vonható kétségbe.
Filmek & sorozatok
Eddig kétséges volt, aztán biztos, aztán megint nem xD egyelőre így állunk:
http://hu.ign.com...-az-idoben
szerk:
Megérkezett a Jóbarátok új openingje: https://www.youtu...mj9Zzt_xwQ
A többség ezt mondja, de nekem jobban bejött akkor, mint az első. Persze ez valószínűleg azért van, mert az elsőt laptopon néztem, a ketteset meg moziban haverokkal Utólag visszanézve sztorira, meg talán poénokra sem olyan erős, mint az első, de sokat számít a környezet.
A Thor:Ragnarök meg baromi szórakoztató lett. Egyrészt tényleg nagyon vicces, nemcsak duma, nagyon sokat röhögtünk rajta, de ez nem ütötte a komoly, drámai vagy epic pillanatokat, szerintem azok is rendben voltak, nagyon is. Még jobban át is jöttek, hogy Thor nem szenvedett az egész filmben, nem vette magát vérkomolyan, nagyobb volt a kontraszt, amikor viszont tényleg cselekednie kellett. Mondjuk ezzel nem ért mindenki egyet, és az utolsó 10-15 percben talán tényleg jobb lett volna, ha hagyják a poénokat a drámai pillanatok érdekében, de ezen kívül nem sok rosszat tudok mondani a filmre.
Sztorira szerintem messze a legjobb a három Thor film közül.
Öhm. Ilyen sokan nem olvasták a könyvet, vagy nem látták a 2010-es Gyilkosság az Orient expressze-t?
Én olvastam még kiskoromban (mai napig az egyik kedvenc könyveim Agatha Christie féle krimik) és David Suchet a kedvencem Poirot színészem, szerintem az összes vele készült Agatha Christie feldolgozást láttam. Ahogy Geraldine McEwan a kedvenc Miss Marple-öm, de ez már nem tartozik ide.
Szóval emberek számára annyira ismeretlen volt a történet, vagy mi? Mit vártak, valami dupla csavart? Sajnos ehhez az újhoz még nem volt szerencsém, de reményeim szerinte jövőhéten meg is nézem, mert én nagyon várom, és nem csak a sztár parádé miatt.
Remélem folytatják, és megcsináljk a Halál a Nílusont. Bár David Suchet-val azt 2004-ben csinálták meg, icipicit korainak tartom az új Poirot bevezetését. Szerintem várhatott volna még durván 10 évet, ha nem többet.
A húgom pont most fejezte be a Halál a Nílusont, és ő ahhoz hasonlította, és az alapján volt neki csalódás a nyomozás része a filmnek. Nekem nincs mihez hasonlítanom, a régi filmekből sok jelenetet láttam, de komplett filmet sosem (nénikém nagy Poirot fan, aztán ha ő nézte, én is bele-belenéztem ). Szóval nem a csavar hiányzott, hanem (az ő elmondása alapján) az, hogy lássa, ahogy Poirot nyomoz, összerakja magában a dolgokat - itt mintha sokszor vakvágányon lett volna, és az egész nyomozós rész háttérbe lett volna tolva, legalábbis szerinte.
Mindenesetre mint mondtam, nekem nagyon tetszett a film, és nagyon remélem, hogy folytatják a Nílussal, de simán lehet, hogy ezzel a többség nem így lesz, sajnos. Gondolom a sikerességén múlik.
Már pont elfelejtettem volna, de eszembe jutott, hogy nemrég jött egy új Stargate Origins teaser videó: https://www.youtu...LctS-RWNuY
A az eddigi híresztelésekkel szemben viszont ez hálistennek nem rajzfilm lesz, hanem élő szereplős széria. Basszameg, csak jöjjön már ki!!!!
Befejeztük a Mindhuntert. Az FBI profilalkotóinak születéséről szól, ha nagyon rövid akarok lenni. Én alapjáraton oda vagyok az ilyen témáért, így nagyon megörültem, mikor hallottam erről a sorozatról.
Az FBI szolgálatában álló fiatal ügynök, Holden Ford (Jonathan Groff) egy balul elsült túsztárgyalást követően rádöbben, hogy az, amit a szakma a '70-es évek végén tudni vél a bomlott elméjű erőszaktevőkről, csak a jéghegy csúcsa. Látva, hogy a berögzült alapok felett eljárt az idő, és a gyilkosok új generációja korábban nem ismert kérdések feltevésére kényszeríti az őket üldözőket úgy dönt, hogy szembe megy a korszellemmel, és nyitottan áll a pszichológia tudománya felé. Felettesei nem nézik jó szemmel, ahogy behódol a fiatalok hóbortjának, ám az élet idővel őt igazolja.
Egy hirtelen ötlettől vezérelve úgy dönt, hogy veszélyes közelségből veszi górcső alá a megfejtésre váró rejtélyt, egy gyilkos elméjét. A különös kegyetlenséggel elkövetett, sorozatos emberölésért rács mögött sínylődő mészárosokkal folytatott beszélgetések során újabb és újabb ajtók tárulnak fel, a mögöttük rejlő üszkös és fekélyes ládák azonban igazi kincset rejtenek, melyet Ford, és idősebb korából adódóan eleinte hitetlen kollégája, Bill Tench (Holt McCallany) a gyakorlatban is képesek érvényesíteni. Az első, így tetten ért gyilkos esete pedig lassan megenyhíti az ellenzők táborát.
Megy az HBO-n egy magyar sorozat, ami pszichológus(ok)ról szól, többet nem is tudok róla, de lehet belenézek majd. Amin jót nevettem, hogy egy gyönyörű dalt választottak a zenéjének, de kissé megváltoztatták, hogy HBO-konformmá tegyék, és jobban illeszkedjen a csodálatos jelenünkbe.
https://www.youtu...n8D93VPPlE
Vajon mikor jön el a kor, amikor a Himnuszt is csak úgy énekeljük, hogy: "hmm-hmm áld meg a magyart", aztán a hm-hmm helyére képzelje be mindenki, amit akar.
(Jó, mondjuk itt nyilván a pszichológus vonalhoz kellett illeszkedni Így sem rossz, mert akár úgy is lehet értelmezni, hogy a főszereplő sem tudja még, mi áll a "hmm-hmm" helyén.)
Még nem kezdtem el a sorozatot, képregényben sem a kedvencem, annyira nem is ismerem mint más címeket. Inkább a Runaways című sorozatot ajánlanám, már kint van pár része. Az az egyik régi kedvenc képregénysorozatom, nem hittem volna hogy valaki felkarolja.
Én sme bírtam elsőre a rendőrcsajszit, Mini. A sorozat a Daredevil első évada mellett egyértelműen az eddigi legjobb. Már a Daredevilben is nagyon bírtam Franket, itt sem okozott csalódást. Kár azért az egyetlen elcseszett szálért ami benne volt, de az se rontja el.
Ugrás a fórumra: |