Légyszi a "douluo dalu"-t fordítsátok..
Már 229-ig fent van angolul a neten.
(minden más anime ráér.. )
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Ma jelent meg a 231. rész. és az is fenn van már, de mindegy is.
231Konkrétan már megfogalmazódott bennem, hogy csinálok egy összefoglalót majd.
. Az megidése közben pedig a csípőjével "hágó" mozdulatokat kell csinálnia. A többiek ki is nevetil emiatt, mert a DD világában a Golden Fly egy potencia növelő.
Na de mit tud ugye... a kolbászom hatékonysága is nő 30 %-kal.
És ha ez még nem volna elég, akkor a GoldenFly nak nincs lejárati ideje. Ha egyszer Oscar elkészítette, akkor az addig el áll amíg valaki meg nem eszi.
Nem Baszogatásból irom de ha nincs idöd rá meg nem ez a elsö akkor miért nem adod le másnak hátha lenne kedve csinálni te meg csilálod a dolgodat szerintem ez lenne a legjobb. és mig nem kezd el valaki nyavajogni hogy miért mondom én is dolgozok külföldön afganisztántol-amerikáig igy tudom hogy ha nincs idö akkor nincs xd xd
Ezerszer le lett írva a fórumban, hogy hogyan és miért kezdte el fordítani Ayagi, Nem igaz, hogy mindenki annyira lusta, hogy nem tud vissza olvasni. Ráadásul pont 2 hete volt erről megint szó. Az ilyen és ehbez hasonló hozzászólások pedig még inkább elkedvetlenítik az embert az amúgy is kemény fordítástól.
Amúgynem tudom ki milyen nyelvem beszél a fordítók közül, de nem hiszem hogy sokan konyítanak a kínaihoz, Ayagin kívül, úgy meg mégis ki az isten nyila fordítaná szerinted?
Én személy szerint nagyon hálás vagyok neki, és a minőségi munkájának. Ha nem találmozok az oldalon a DD-al, és Stelar Tarnsormatinonal, akkor mostanra nem olvastam volna el egy rakat kínai novellát.
Úgy hogy mégegyszer köszönöm Ayagi, és sok sikert a sulihoz, az ilyen faragatlan barmok mef nehogy el tántorítsanak.
Kösz kasza93. Te finomabban meg tudtad fogalmazni azt amit én is akartam. Amúgy ha én elkezdek valamit, nem passzolom le csak azért mert nincs rá időm. Meg ha jól rémlik, korábban, is állt már a projekt. Aki meg lenkedik az meg nézze angolul. a suliban úgyis tanul majd mindenki nem?
marco85 írta:
Nem Baszogatásból irom de ha nincs idöd rá meg nem ez a elsö akkor miért nem adod le másnak hátha lenne kedve csinálni te meg csilálod a dolgodat szerintem ez lenne a legjobb.
kedves adminok nem bunkozásból irtam amit irtam, csak dobtam egy ötletet, nem bunkoságbol de az admin meg tudja ki a picsa el kezd it oltogatni az nem szeretem 5 nyelven beszélek én is pont a kinai nincs benne xd o istenem olcso a kenyér nem. nem kell it egyböl flegmázni az emberrel aki ötletet adot. hányszor volt pl arra hogy más folytatott valamit sokszor, nincs evel problem sok ember nem tud kinai nyelven. de lehet értelmesen is válaszolni kedves fö admin nem flegmául. ha valkit evel megsértettem elnézést nem annak szántam xd
1) Ha 5 nyelven beszélsz, nagy eséllyel közte van az angol. Letöltöd angol felirattal, aztán megnézed.
2) Nem biztos, hogy pezsgőt bontok, ha még egyszer le mered "picsázni" azokat a fórumozókat, akik miatt btw csináljuk még ezt az egészet. Mert hogy te a 2 hozzászólásoddal nem sokat tettél hozzá az oldalhoz, az gondolom nem vita tárgya.
3) Leírtam, hogy senki sem fogja csinálni, mi volt ebben a flegma? Manapság divat ezt a szót használni minden olyan esetben, mikor valakinek nem tetszik egy bennfentes válasza. Sajnos ezen a helyzeten nem tudok változtatni.
semmi probléma sincs evel, nem akarom én senki munkáját kritizálni mert sok munka van evel. de szerintem semmi olyat nem irtam amiért ki kéne akadni it mindenkinek xd xd. forditonak meg sok sikert a vizsgákhoz kell majd neki xd. én meg a magángépen hza felé meg megnézek 1-2 részt kösz a munkát:D:D
Ugrás a fórumra: |