köszi jó vólt tetszet a rész
Boruto anime
Mondom én, hogy Borutoval ugyanaz a baj, mint a sajóban Kiritoval. Túltolják, a kevesebb jobb, ha meg nincs, akkor még jobb. Örülök, amikor a mellékszereplőkre is jut idő és nahát, vannak közöttük érdekes karakterek és történetek. Ha őszinte akarok lenni, akkor egy darabig nem bánom, ha hanyagoljuk a teljes Uzumaki famíliát és a többiekre fókuszálunk. A következő rész nekem érdekesnek tűnik, az openingben szokás szerint akkora spoiler van, amibe jóérzésű ember már belepirul (de akik tudják miről beszélek, szerintem idén ne számítsatok arra a történetívre).
goku5 írta:
Köszi a fordítást!
Egész jó kis rés volt!
Hogy le tudnak már technológiával fedni mindent. Átveszi a technika a ninják helyét képességét? Na azt azért teljesen nem. Emberhez a gép nem fogható, De amúgy elég jó lett a rendszer.
Legalább el lett magyarázva az alap. Később úgyis jelen lesz a mangában is. Kellett. Ilyesfajta részekkel még elmehet az anime. Nem az értelmetlen fillerekkel.
És még az alma se esik olyan messze a fájától.
Amúgy Inó még mindig nagyon dögös!
Következő rész meg a nagy ninja háború évfordulója lesz ha jól sejtem. Akkor irány az Uzumaki ház! Narutó születésnapja is lesz! De bezzeg ha jól sejtem erről nem lesz szó!
IDead
Az előtte lévő pár mondatot is olvastad ugye? Nem lehet olyan mint az emberi. Lehetnek hibák. Csak nem ér fel egy jó emberihez. De ezek elemére az alap jól.
Amúgy ne csal Lee-t említsük. Elvileg minden embernek van chakrája. De más kérdés hogy aki nem kap shinobi kiképzést nem tudja azokat használni. Szóval vedd úgy hogy lényegében az átlag emberekkel is baj lehet. Nem lehet úgy érezni őket, mint akinek aktív chakrája van.
Erről még a sima Narutóban volt szó.
Amúgy meg valahol olvastam, hogy elvileg a következő résztől új arc kezdődik. (Mangás) És egyeseknek el lehet gyanús az előzetesben.
goku5 írta:
Köszi a fordítást!
Egész jó kis rés volt!
Hogy le tudnak már technológiával fedni mindent. Átveszi a technika a ninják helyét képességét? Na azt azért teljesen nem. Emberhez a gép nem fogható, De amúgy elég jó lett a rendszer.
Legalább el lett magyarázva az alap. Később úgyis jelen lesz a mangában is. Kellett. Ilyesfajta részekkel még elmehet az anime. Nem az értelmetlen fillerekkel.
És még az alma se esik olyan messze a fájától.
Amúgy Inó még mindig nagyon dögös!
Következő rész meg a nagy ninja háború évfordulója lesz ha jól sejtem. Akkor irány az Uzumaki ház! Narutó születésnapja is lesz! De bezzeg ha jól sejtem erről nem lesz szó!
hogy hogy jó a rendszer? leenek nincs chakrája 850 rész óta ezért nem tud jutsukat használni erre minden embert észre vesznek a faluban chakra alapján na de ha valakinek nincs szerintem ez egy hatalmas hiba a borutoba
Köszi szépen a fordítást!
Ez is egy jó kis érzelmes rész volt! Jó volt látni. Jók ezek az összekötő részek. Nem csoda hogy japánban jó a nézettség. Nem azok az értelmetlen unalmas fillerek amivel csak az időt húzták a Narutóban.
Amúgy csak most esett le hogy Ao itt volt. De hogy hogy élhette túl a teljes pusztulást, még ha így is kész csoda.
Ugrás a fórumra: |