Én csak azért emlékszem Julie nevére, mert a színésznőt a Riddick óta durván meghúznám. Frank nevére meg azért, mert földim.
Filmek & sorozatok
Pont valamelyik nap láttam Youtube-on egy brutálisan kinéző jelenetet a sorozatból, aminek a hatására eldöntöttem, hogy meg kell majd nézzem a sorozatot.
https://www.youtu...W-C8KJ5Pr8
Meg is van, ez volt az.
Szóval nem láttam belőle még semmit, de
Alapvetően annyit látok, hogy van egy rendszer, ahol annyit mondanak:
Kedves polgárok ti vagytok a felsőbbrendű faj és ha ezt megtagadjátok az baj.
Számomra nem túl logikus, hogy emiatt emberek fellázadnak, veszélybe sodorva az életüket. Az emberek szeretnek jól járni.
Azt nyilván értem, hogy a zsidó miért lázad fel, azt is, hogy a japán oldalon miért. De ez az egész nem reális. Nem ez történne egy ilyen világban, hanem mindenki nyugodtan élné a polgári életét.
Szóval nem láttam belőle még semmit, de
Alapvetően annyit látok, hogy van egy rendszer, ahol annyit mondanak:
Kedves polgárok ti vagytok a felsőbbrendű faj és ha ezt megtagadjátok az baj.
Ennyi nekem is elég lenne ahhoz, hogy ne akarjak ilyen társadalomban élni.
Capac írta:
Én csak azért emlékszem Julie nevére, mert a színésznőt a Riddick óta durván meghúznám. Frank nevére meg azért, mert földim.
Saphira írta:
Miért baj ez, Isten is ezt csinálta. Valld be, hogy csak lelkiismeret-furdalásod van, és most büdös ciszheteró fehér férfiként úgy teszel, mintha nem a patriarchyt szolgálnád most is : (
Sabaku írta:
Most miért mondjátok ezt, egyértelmű, hogy ez a progresszív és befogadó világ sokkal jobb.
Coelho írta:
Habadaba. Habadabadala!
Hogy az milyen fasza kis sorozat, de szeretem. Kár hogy meggyalázták egy 9. évaddal. Az olyan számomra, mint a Star Wars 2. része (Klónok támadása). Nem létezik.
Egyébként nem igaz. A Charmed (igen, bevallom, én szeretem a mai napig azt a csajos sorozatot ) nem laposodott el, volt értelme. Ahogy a Stargate sem laposodott el. Igaz hogy a 8. évad végén mintha lezárták volna, de még a 9.-10. évad is nagyon jó.
Comedy-ből (mint 20 perces) pedig a Modern Family az ami 9. évadnál tart és van értelme, meg szórakoztató. A South Park-nak volt egy durva mély szakasza, de az elmúlt 1-3 évben újra éledt hamvaiból.
A Csillagkapu sajnos fullba értelmetlen lett azzal, hogy Hammond és Jack is elhagyta az eredeti csapatot. Ha lezárták volna a harcot a goauldokkal kb az 5. évadban és letudták volna az orit 1-2 évadban, akkor jó lett volna.
Sabaku, akkor nézz Archert. Az a sorozat most tart a 9. évadánál és csak egyre jobb lesz.
Ugrás a fórumra: |