Köszönöm szépen.
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Köszönöm szépen a munkátokat!
Hát így kell némi értelmet verni a vének fejébe! Szerintem akár lehetett volna akár tiszteletlenebb (pofátlanabb) is a vénekkel. Teljes mértékig neki volt igaza és le tudta győzni egyszerre az 5 vént is. Bár én még mindig sajnálom, hogy nem a kalapáccsal győzte le őket. Hanem a szigonnyal. Igaz igaz hatalmas a kettő közötti erőbeni különbség.
Kicsit spolleres, de azért érdekes hogy még eddig nem látunk a kalapács egy gyűrűjének képességét se. Megnézném már mire is képes a kalapács. Főleg a titán majom gyűrűje. Mert lélekcsontot sokat használja de gyűrűjét meg nem érdekes.
Amúgy jó tudni hogy igazam volt a lélekszörnyekkel kapcsolatban.
Lenne egy kérdésem. Az a világ, ahonnan TS idecsöppent kapcsolódik valamilyen formában ahhoz ahol él? Ugye felfedezhettünk hasonlóságokat, de.... Ha ez kiderül majd egyszer elég, megvárom. Viszont ha nem, akkor ez csak egy véletlen egybeesés? Multiverzum elmélet? XD (oké ez csak vicc volt.
Előre is köszönöm a választ
És köszönöm a fordításokat. Rég élveztem ennyire egy hosszan futó szériát
Kösszi a részt <3
Egyesítve 2022.09.29 18:34:48:
Nester írta:
Lenne egy kérdésem. Az a világ, ahonnan TS idecsöppent kapcsolódik valamilyen formában ahhoz ahol él?
Szerintem már nem igen fogják azt a másik világot mutatni. És semmi köze ehhez. Az inkább csak valami felvezetésnek kellet, hogy TS miért ilyen különleges és honnan van ilyen tudása. Ehhez kellet kitalálni azt a világot.
Időutazásost meg képtelenségnek tartom. Azért ne vigyük már túlzásba. Eleve milyen a két világ egyikben van harci lélek másikban nincs. Meg eleve most pl a tag szekta fegyvereit már tovább is fejlesztették. Később meg gyengébb változat lenne? Túlkomplikált.
Lényeg hogy szerintem már nem is igen lesz róla szó pláne nem lesz kapcsolat vele. Csak a felvezetéshez kellet. Meg az eleve egy más világ volt. De a multiverzumos elmélet inkább bejön.
Sziasztok, bocsánat hogy megkérdezem nem igazán szoktam ide írni. Tudom hogy ez bunkóság meg minden de már forog bennem egy ideje, hogy mi lehet ezzel a projekttel. Végül elhasalt, vagy megutálta fordító, vagy esetleg nincs anyag. Még egyszer bocsánat az írásomért. és a válaszokat előre is köszönöm.
Itt a válasz kérdésedre.
"De nem baj, ezt is leírom megint: Dolgozom, közben egyetem: írom a szakdogámat, a félévben szigorlatozok és államvizsgázok is, ha minden jól megy. Van szabadidőm, amiben csinálhatnám, de azt inkább egy olyan animére fordítom, amit imádok (khm... Yofukashi no Uta... khm), vagy a barátaimra. A sulis cuccoktól görcsbe rándul a gyomrom, amikor rájuk gondolok, és nem akarok mellette még EZZEL is szenvedni. Ha gyorsan kész lennék vele, nyilván más lenne a helyzet, de ez sajna nem történik meg. De igen, jelenleg is csinálgatom ezt is, még ha nagyon lassan is, és végig fogom vinni.
\bocsánat a szövegfalért, próbáltam nem hosszúra nyújtani, bár így is csak 5-10 ember fogja elolvasni, és 2 hét múlva megint jön egy üzenet, hogy miért vagyok elmaradva ennyire/mikorra várható a következő rész."
Ugrás a fórumra: |