Jon igen de az a 400 évvel ezelőtti sárkányok ereje volt. Eileen viszont azalatt az idő alatt is fejlesztette magát - elvileg.
És igen egy meteort bűvölt meg nem ő hozta létre így hatással kéne lennie rá is. Jó nyilván nem sárkányölő mágia de azért nehogy már túlélne egy ilyen becsapódást is.
Luxus erejét az elején nagyon felértékelték, aztán ahogy mondtad 1v1ben semmi esélye.
lunarcry88 írta:
Tehát ha a becsapódik egy meteor és történetesen tüzes gömbbé változtatja a bolygót a sárkánynak továbbra se gáz, mert nem sárkányölő mágia volt. LOL!
Az lehetséges hogy mágia nem hat rá - amúgy hat - de attól maga a meteor nem mágia, hanem egy tárgy . Viszonylag elég nagy,ami elég izmosan zuhan. Ha mamikát történetesen fejbe durrantaná, ott halna szörnyet.
Ahogy lunarcry is mondja, az alap mágia is hatással van a sárkányokra, ahogy a démonokra sem csak a démonölőmágia hat, csak éppen az a leghatásosabb. Annyi a különbség, hogy egy sárkány összehasonlíthatatlanul erősebb egy démonnál, és egy ember (jelenlegi ismereteink szerint) nem képes olyan erős mágiára, ami képes megsebezni egy sárkányt.
De egy meteorit ne már hogy ne legyen hatásos
Szerintem Luxust sosem mondtuk esélyesnek 1v1-re. Arról beszéltem, hogy az 5-6 sárkányölő biztosan képes lenne megverni Eileent.
1v1-ben mindenki esélytelen.
Natsu, Gazille, Laxus neki szerintem Sárkány közelben kell lenniük.
Vagy legalább Natsu, Gazille DF-formának.
Hát Mashi azt írta a mangában hogy Sárkányt csak Sárkányölő mágia sebez meg. Mágiák közül.
Egy természeti katasztrófa pl.: Meteoritbecsapódás szerintem is elintéz egy Sárkányt.
DF-ben lehet. Alapformában viszont biztosan nem tudnák megverni Eileent. Ez persze nem jelenti azt, hogy egy "sima" sárkányt ne tudnának már megverni, mert biztos vagyok benne, hogy meg tudnának.
szerintem is simán lenyomnák a mostani erejükkel 1v1be (mindenki!) az elsötétülés kapun át érkező sárkányokat.
Ha már csak arra gondolok hogy Natsu a visszatérésekor a puszta jelenlétével micsoda hőt csinált a kolosszeumban és milyen volt amikor evett Atlas Flameből... könnyedén. Persze ahogy mondjátok Eileen azért már más tészta. Ha neki is esnek akkor az összes még harcképes sárkányölőre szükség lesz.
Előre figyelmeztetek mindenkit, hogy a kövi fejezet szánalmas végeredmény lett.Nineheartnál is rosszabb.Ez nem vicc.
Szerk:Azért nem tudtam ragozni Tomi,mert rohadt pipa vagyok.Na mind1,nem mondok semmit.Vicc..
Kezdem félteni Zerefet és Acnologiát.
1.Mindenkinek meg van a saját véleménye,és a spoilerekből, alig láttunk pár képet..
2. "Nineheart is rosszabb"
Gondolom azt akartad írni ,hogy Nineheartnál is rosszabb.
Ragok Dungeon,ragok.
Szerk.: Ne vonj le következtetéseket, amiért "az" lett a végkifejlett. Az hogy mi történt "az " előtt, majd kiderül a fejezetben.
Korai még ítélkezni.
Kuro ők csak azt látják hogy Erza él Eileen meg halott... ha Natsu vagy Gajeel vagy Luxus hasonlóan cselekszik akkor ők az überkirályok. De igen ez nem győzelem mert a kettejük összes ereje tényleg arra elég hogy egy karcot ejtsenek rajta.
A meteort szerintem se volt nagy durranás tekintve hogy 10-20 m max az átmérője... a városokban amilyen tombolást szoktak rendezni vagy konkrét dombok/hegyek tűnnek el az senkit nem zavar... de a kisebb meteor az már persze más tészta...
korábban nem mertem írni mert én se igazán hittem benne, de Wendy pont hogy besegített Erzának. Én se értem ezen mi a meglepő... egy emberi testbe bele tudta bűvölni magát - ami jóval nehezebb egy kard felerősítésénél.
A befejezés nekem is tetszett. persze belelehet kötni sok mindenbe de ez egy erkölcsi győzelem még Eileennek a végére..