Tényleg, akkor bannolt ki Chakra. Régi szép idők.
Duma topic 14
Most hogy mondod, tényleg rémlik, hogy valamikor tiltottak...
Engem talán egyszer. Erőszakos hittérítés miatt.
noemimi-chan írta:
Miért? Anonim módon az interneten irkál hülyeségeket, ezért miért dobja ki az asszony? Otthon attól még lehet mintaférj.
Ezt olyan komolyan tudom venni, mint ahogy mások komolyan veszik azt, amit én szoktam mondogatni [TÖRÖLT] kapcsolatban.
Oké, biztos...
Pötyögök Facebookon ezt-azt és egyszer csak meglátom, hogy egy ismerősöm Pindúr Pandúros profilképet lőtt be magáról. Mondom mi a ****, kommentekbe megtaláltam az oldalt, aztán most körülbelül az egész ismerőstáborom elkezdte gyártani magát PP ként.
Hát akárhogy is, egy biztos, eltaláltuk a stílust Barátosnémmal.
[img]http://kephost.com/images/2016/04/03/5CPKeiter-PowerPuff.md.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Mert nem akarom leírni, hogy milyen téma az, jó esetbe tudja mindenki, így viszont aki nem, annak nem is kell ill. nincs miért adni nekem ha tilos lenne.
Am bnőmnek mindig ilyen érzelemmentes feje van.
Itt a jó idő és mintha kicseréltek volna. Minden évbe így van. Ősz végefele depresszióba esek, megkomolyodok, kilátástalannak érzem magam, még a dzsoki se esik olyan jól és ahogy jön a tavasz mindenben a lehetőségeket látom, magabiztos leszek, árad belőlem a jókedv, ma még a munka is jól esett (esik), pedig már nyitás előtt volt egy 20 fős asztalom. Volt két nagyon aranyos pofijú csaj is köztük, mosolyogtam rájuk mint a tejbetök.
Tavasszal és nyáron minden életre kel körülöttünk, nem csoda ha te is jobban érzed magad. Ez szerintem a legtöbb emberrel így van szerencsére. Most már én is ablakot nyitok és sütkérezek a napsütésben, ha úgy adódik.
Aztán majd jön hamarosan a 40-45 fokos nyár és mindenki sík ideg lesz és szenvedni fog a hőségtől, meg amerre nézel, ezt fogod látni:
http://kephost.co...alkers.gif
.gif formátumú képet a fórumon csak linkként szabad beilleszteni!
Moderátro
Mondjuk, én ezt várom a legjobban. A legszebb időszaka az évnek.
Gdat88 írta:
Hát odajött még kezdő fórumosként és nem látta Sabakut előtte. A hosszú barna haj stimmel, ugyanúgy lányok vagytok, tehát innen adta magát a dolog. De aztán rájött vagy elárultuk vagy már nem tudom mi lett.
De, arcra is láttál már mindkettőnket azelőtt nem? Azt hogy lehet összetéveszteni?
Ugrás a fórumra: |