Én is kb napi szinten többször járok fel, hogy megnézzem, hogy van-e felirat. Szal még vagyunk páran akik várják a felirataidat. XD
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Kül nekem is kicsit kedvemet vette mikor kibeszélték itt fent a részeket,és még csak angolul nézték meg valahol. Jó,kilehettett nagyjából találni,h merre halad a sorozat,meg az előzeteseket énis megnézem mindig. Énis várom minden nap,minden héten a részeket,de hátha lesz úgy mint az elején mikor 10 db rész jött egyszerre, mekkora királyság volt
Most ne vegyétek a fejem, de már erről is volt tipikusan szó. Mármint hogy miért írunk az új részekről. Pláne ide.
Hát lényegében azért mert jó rajongók vagyunk és várjuk az új részeket. És azért még ha nem is lehet teljesen érteni felirat nélkül, de akkor is élvezhetőek az új részek amikre alig várunk. És hát csak ez az oldal foglalkozik a fordítással. Hol máshol írhatnánk róla!? És azoknál a részeknél még írtam is hogy alig várom a fordítást hogy jobban megértsem ami olyan volt.
És írtam korábban is hogy (nem fejem venni) eléggé elmaradtak a részek. Pláne egyre több. És ezért is lett hogy írjuk spoilerbe. Ez így meg is lett engedve. mert már lényegében ezzel is de elég kihalt volt a fórum. Új rész meg egyre inkább késett.
És mint jó rajongók csak várunk, de sajna semmi jelzés nem jött hogy halad-e a fordítás vagy se. Ha véletlen valaki megkérdezte azt meg még általában durvának is nézték mert megkérdezte. Ezért is írtam hogy néha valami visszajelzés ahogy volt korábban jó lenne. megnyugtatás képen.
Mindenkinek van magán dolga és más elfoglaltsága és hálásan vagyunk hogy szabad időben megcsinálták eddig nekünk. De amikor egy projekt elakad és semmi jelzés nincs az kicsit frusztrálja az embert. Ezért elnézést is kérünk, de ezért is írtam korábban hogy valami visszajelzés jó lenne még ha nem is új rész jön. És az előző HSz-től 6 napot kellet még várni hogy valami válasz jöjjön. És az is majd 2 héttel az utolsó megjelent rész után volt.
Még egyszer elnézést hogy így kiírtam magamból de szerintem nem csak én voltam így vele. És várjuk türelmesen a további munkáitokat. Amit előre is köszönünk.ÉS ha lehet kérni pont ne itt a végén a legjobbnál hagyjátok abba a fordítást. Sajnos úgyse sok van már hátra. Még ha sajnos sok munka is van vele.
Mielőtt megijednétek, hogy sokat írtam: Most nem voltam közben mérges, nem kell tőle tartani xD
goku5 írta:
Ha véletlen valaki megkérdezte azt meg még általában durvának is nézték mert megkérdezte.
goku5 írta:
És az előző HSz-től 6 napot kellet még várni hogy valami válasz jöjjön. És az is majd 2 héttel az utolsó megjelent rész után volt.
Ayagii írta:
De igen, jelenleg is csinálgatom ezt is, még ha nagyon lassan is, és végig fogom vinni.
Sajnálom, hogy még mindig itt tartunk, hogy egy fordítónak magyarázkodnia kell. Sajnos ez megy mostanában mindenhol. Nulla empátia sincs az emberekben. El se tudják képzelni mennyi áldozatot kell meghozni azért, hogy egy felirat elkészüljön.
Szeretném megköszönni az eddigi munkátokat. Ha most azt mondanátok, hogy ennyi volt én azt is meg tudnám érteni. A jövőben is keresni fogom a feliratot hozzá. A részemről csak annyi változott, hogy nem várom hétről-hétre az új epizódot. 2-3 hetente felnézek és örülök ha van új. Köszönöm.
A véleményem a sorozatról rengeteget változott az utóbbi kb. fél évben.
Szerintem a sorozat minősége rengeteget csökkent. Én adnék még pár piros gyűrűt TS-nak csak úgy brahiból. Nem lenne vele új dolog a nap alatt. Számomra érdekfeszítőbb volt az mikor még nagy dolognak számított egy TD, és legendának számított az a TD, aki birtokolt akár csak 1db 100e éves gyűrűt. Egy nagyon ritka és nehezen megszerezhető dolognak kellett volna lennie. A leghatalmasabb emberek és klánok háborúkat vívtak és vívnak egymással 1db 100e éves lélekszörny megszerzése miatt. Lélekcsont dettó ugyan ez. Nincs már semminek súlya ebben a világban. A DD már-már a Dragon Ball-t mémeli. Már csak ez a tény(?) is elveszi az ember lelkesedését.
Arról azért nem volt szó hogy írhatunk e aktuális részről. Mert jó hogy elvileg nem Még nem igazán. És nem is igen tetszik valakinek. Na de ha jobban megnézzük megint az van amit írtam korábban. Kihal az oldalon az aktuális téma ha már ez se jön elő. Mivel elég rég volt és nagyon lemaradt az utolsó rész.
Ha jobban megnézzük az elmúlt jó pár hozzászólásnak semmi köze a témához. Ez meg elvileg nem is igazán szabályos így.
Szóval én azért írok az j részekről spoillerben. És ha más is van akkor spoilerben ki is lehet beszélni. HA nem szóljatok. De mint írtam igen kihat és még jobban kihalna ez a fórum.
Úgy döntöttem, hogy inkkább kivárom a fordítást az eltérések közlésével de 2 dolgot azért elmondanék
Ugrás a fórumra: |