Nem jól érted.
A Sárkányölő mágia része az hogy ha megeszik egy mágiát az erősíti. Persze utána meg energiahulla lesz
Addig oké hogy sokat kínozták és jobban bírja a kínzást de azért az 1000 vagy hányszoros fájdalomérzetnél az azért már más.
Fairy Tail manga
AFR írta:
Nem jól érted.
A Sárkányölő mágia része az hogy ha megeszik egy mágiát az erősíti. Persze utána meg energiahulla lesz
Addig oké hogy sokat kínozták és jobban bírja a kínzást de azért az 1000 vagy hányszoros fájdalomérzetnél az azért már más.
Kint van az új fejezet magyarul: http://naruto-kun...Tail/518/1 ismét köszönöm a fordítást . Hát nem igen van több mondani valóm a résszel kapcsolatba mint ezelőtt. Azon gondolkoztam hogy a Deus Sema Eileen-nek nem okoz szintén fájdalmat? Ha a méret arányokat nézem a képeken akkor az neki is okozhat komolyabb sérüléseket. Bár lehet mivel a saját mágiája nem okoz neki bajt
.
Kíváncsi leszek ebből mit hoznak ki, de ez már túlzás szerintem, amit Erza erejével csinál a Sensei. Bár szinte biztos hogy sikerülni fog neki ,csak ugye utána kidől. Arra leszek így még kíváncsi hogy Augustot és Zerefet ki fogja legyőzni? Egy tippem van az az END.
Eileenben egy Uchiha Madara veszett el. Rá nyilván nem fog hatni a meteor becsapódása.
Erzás témát én is átvittem Jon által említett topicba, bocs az offért. Natsuról csak annyit, hogy ahány csatája volt, annyiszor került már majdnem koporsóba. Eddig egyetlen egyszer láttam nála kis stratégiát amikor Mard Geert ütötték ki Grayjel. Se előtte, se utána semmi. Csak Karyuu no tekken, vagy ha nagyon szívós az enemy, akkor Metsryuu no Ougi. A mindent elnyelő sötétségből kiégeti magát és 0 mágikus erővel fellövi az ellenfelét az egekig, ahol eltalálja azt a lacrimát amit pont el akart pusztítani. Jah logikus és a ti nézőpontotokból nézve kicsit sem nevetséges
Pennymester írta:
Kint van az új fejezet magyarul: http://naruto-kun...Tail/518/1 ismét köszönöm a fordítást. Hát nem igen van több mondani valóm a résszel kapcsolatba mint ezelőtt. Azon gondolkoztam hogy a Deus Sema Eileen-nek nem okoz szintén fájdalmat? Ha a méret arányokat nézem a képeken akkor az neki is okozhat komolyabb sérüléseket. Bár lehet mivel a saját mágiája nem okoz neki bajt
.
roku írta:
Erzás témát én is átvittem Jon által említett topicba, bocs az offért. Natsuról csak annyit, hogy ahány csatája volt, annyiszor került már majdnem koporsóba. Eddig egyetlen egyszer láttam nála kis stratégiát amikor Mard Geert ütötték ki Grayjel. Se előtte, se utána semmi. Csak Karyuu no tekken, vagy ha nagyon szívós az enemy, akkor Metsryuu no Ougi. A mindent elnyelő sötétségből kiégeti magát és 0 mágikus erővel fellövi az ellenfelét az egekig, ahol eltalálja azt a lacrimát amit pont el akart pusztítani. Jah logikus és a ti nézőpontotokból nézve kicsit sem nevetséges
AFR írta:
Ha a Deus Sema Sárkányölő mágiának számít akkor szimplán elég kattant a mami ahhoz hogy magát is kinyírja ha pedig nem akkor rá nem lesz hatással.
Igen mivel ez inkább mágia eredménye mint valódi meteorit ha meg a megbűvöléssel lebűvölt a kozmoszból egy valódi megameteoditot ak a mami agyirokkantabb már attól se lehetne ha ez fejbe kólintja és a bolygónak kampec. És Zeref Mavissal lebegne az éterben örökkön örökké. Ez de romantikus befejezés lenne
AFR írta:
Igen mivel ez inkább mágia eredménye mint valódi meteorit ha meg a megbűvöléssel lebűvölt a kozmoszból egy valódi megameteoditot ak a mami agyirokkantabb már attól se lehetne ha ez fejbe kólintja és a bolygónak kampec. És Zeref Mavissal lebegne az éterben örökkön örökké. Ez de romantikus befejezés lenne![]()
![]()
Magasról leszarom,hogy Erza logikátlanul sikerül elpusztítani egy meteoritot. Csak legyünk már túl ezen.
Lassan már Luxusnak se adok esélyt 1vs1,ha dbz Erzát egyetlen ütéssel harcképtelené tette. Reménykedem,hogy ő nem fog megtérni.Nem kell ide még 1 Brandish. Maradjon csak Zeref oldalán.
Nem tudom ki írta .De ez a bizonyos Acnologia vs Irene round2 ötlet tetszik.
Igneel vs Acnologia óta várok egy új sárkány harcra.De ezúttal egy mágiá féle sárkány küzdelem lenne.
Mert ideje lenne jobban megismerni Acnologia erejét. Mert eddig szél és egyik legjob mágusként ismerjük.
520fejzetet várom jobban.
(sóhaj) Már megint egy csomó mondatodnak nincs értelme dungeon.
Luxusnak eddig se volt esélye 1v1-ben, miről beszélsz, eddig is nyilvánvaló volt.
Amúgy jobban belegondolva, kicsit még túlzásnak is tartom azt, hogy Eileen ennyire elintézte Erzát. Azért ennyire egy sárkánynak sem kéne erősnek lennie, a mágiajátékokon simán kibírták a sima mágusok is egy ideig (igaz, hogy ők nem álltak bele egy nyílt ütésbe...) És oké, Eileen erős, de szerintem ez csak a dráma meg a hype miatt kellett Mashimának, hogy Erzaból hatalmas hőst csináljon.
Ami nem baj, csak csinálja meg jól.
Ugrás a fórumra: |