Hát odajött még kezdő fórumosként és nem látta Sabakut előtte. A hosszú barna haj stimmel, ugyanúgy lányok vagytok, tehát innen adta magát a dolog. De aztán rájött vagy elárultuk vagy már nem tudom mi lett.
Duma topic 14
Sabakunak régen rövid haja volt, asszem. Azóta akkor biztos sokat változott.
De, valljuk be, szerintem én is. Ki másnak lenne ilyen őrült, sorozatgyilkos feje, ha nem nekem?
Pont az, hogy régen hosszú volt neki, aztán levágatta, most nőtt vissza megint kb. Ja, és n azt a verziót hallottam, hogy vagy egy fél óráig elhitte Capac
Bezony, neked ott van a hullámos szoknyád, Sabaku, nekem csak a gatya jutott. : ((
Oké, akkor ezek szerint én sikeresen csak abból az időszakából kaptam tőle képet magáról, amikor rövid volt.
Akkor megvan az oldal első, hivatalos leszbipárja is. Gman már lehet el is felejtette azt az ázsiai kiscsajt.
Saphiráról mondjuk nem gondoltam volna alapból, hogy tetszenek neki a lányok is, bár Sabaku más téma. Nem azért, mert nem vagy lány vagy lányos, csak hát na... Megértem igazából. XD
Amúgy nem úgy volt egyszer régebben, hogy Gman felesége még ide is követte? Vagy csak abba a faces csoportba hívta meg valaki, és kérdezgetett párakat, engem is pl, hogy miben sántikál -bocsi Gman, rossz poén, tudom XD - már megint az ő szent és minta férje? Bár ő nem így fogalmazott. Ellenkezőleg inkább.
Gdat88 írta:
Én láttam már sorozatgyilkos nőt élőben is. Nem néztem volna ki belőle, hogy az.
Én régen még jó helynek tartottam. De, csak azért, mert teljesen kiment a fejemből, hogy nem pasik vennének körül és hogy teljes mértékben kizárt hogy egymagam, lánykaként beesek közéjük, hanem hogy én is egy nőstényeknek való börtönbe rohadnék meg. Úgy azért már annyira nem poén.
De, különben egész jól megy még a szerény, csendes, udvarias és kedves tini álca. Szóval ezzel még évekig kihúzom...
Sabaku pedig távol áll a pasitól. Bár tény, hogy a rövid haj fiúsabbá tette, de most komolyan, kit nem? Mondjuk sajnos azóta se tudom elképzelni más hajjal. Az meg már hosszú évekkel ezelőtt volt...
Szerintem még a Fórum elején valamikor (na jó, ebben annyira nem vagyok biztos, de akkor szerintem még az U.Masashi nevemmel voltam aktív) és nem hinném, hogy összekevernélek, akkor még PM-eztünk is elég sokat.
Ugrás a fórumra: |