Nem kell bocsánatot kérni. Tény, hogy nem haladok vele gyorsan. Azonban jelenleg egyetem elkezdődött, mellette dolgozom is, mellette viszek olyan animét is az oldalon, amit sokkal jobban szeretek, és az is nagyon sok időt emészt fel. Emellett mangát is fordítok. Pontosabb időt nem tudok írni, még ha akarok sem, mert én sem tudom, hogy mikor érek rá vele foglalkozni. Tény, mivel azt láttam sokáig a fórumon, h mindenki megnézte kapásból angolul, és ide az angol részeket jártak kibeszélni (habár az angol sokszor nem is azt mondja, amit a kínai) szépen lassan kiölte belőlem a maradék kedvet is a Douluo Daluhoz, ami miatt most extrán lassan haladok vele, mert egyszerűen nincs hozzá kedvem (rátesz az is, amit írtam, h sokszor úgy kell a kínai szöveget szótáraznom miatta, ami triplázza minimum a munkamennyiséget). Ezzel ellentétben a sorozatot mindenképpen be fogom/fogjuk (mert ugye nem csak én dolgozom rajta) fejezni, ettől nem kell tartani, csak... lassabban. Jelenleg úgy dolgozom rajta, ahogy időm és kedvem engedi.