Én már csak azért sem fogom elkezdeni, mert a csapból is ez folyik. A sok nyugati szar rajzfilmek közül egyedül már csak az Archer tud érdekelni, mert annak még mindig megvan az a magas színvonala, amit minden évadával sikerül megugrania.
Tegnap megnéztem az új Múmiát, és bár ne tettem volna. Egy csepp eredetiség nincs a filmben, az elődjeihez képest kurvára unalmas és egy parás jelenet sincs benne (a Weisz Ráheles 1. Múmiában a mai napig vannak izgulós jelenetek), a csaj megjelenése és a gyilkolásra való indokai röhejesek, Tom Criuse meg azt sem tudja, hogy hol van.
Az IMDB 5,6-ös pontozás szerintem még sok is érte, én adtam neki egy 3 pontot, mert azért a szőke valamilyen tudós csak jól néz ki.
Ha az Universal tényleg ezzel a filmel akar szörnyuniverzumot építeni, akkor szerintem nagyon hamar kaszálniuk kéne a projektet.
szerk:
Micsudi írta:
úgysem értheted igazán.
Mit nem értek? A low budget scifi felállást a mindenhol angolul beszélő idegenekkel, a szar trükkökkel (igen, már a 70-es években is szarul nézett ki a széria) és színészekkel? Beratnám, hiszen a teljes SG1 és SGA erre épül fel, már hogy ne érteném?
Szerkesztette: Capac - 2017.09.28. 11:08