Egyik kis vietnami random küldött egy csimpánzos videót. Nem is aranyos, nem is vicces, meg japánul van, felirat nélkül. Szerintem az ilyen wtf pillanatokért éri meg élni.
Duma topic 14
Nem sűrűn nézem Dancsót, meg úgy alapvetően rosszul vagyok a stílusától itt-ott, de az új videója egy pár pillanat erejéig eszembe juttatta Capac bácsit. - https://youtu.be/...cQ?t=2m32s
Ahogy @Coelho mondja. A többi meg nálam is csak annyiból állt, hogy prostit vertem és embereket öltem, meg ütöttem el. Meg néha mikor nagyinak nem ment épp valami olasz szappanopera sorozata és unta magát, odaadtam, hogy játsszon. De, ennyi.
Én a San Andreasban beírtam egy kódot, amitől mindenki megőrült és vagy egymást ütötte vagy csak engem támadtak. (persze rendőrök nem voltak, vagy legalábbis nem kezdtek el körözni). Aztán szamurájkarddal aprítottam őket (igen, tartalmas gyerekkorom volt XD)
Én annak idején a tankkal való kezdésre és a végtelen lőszerekre voltam ráfüggve. Utána már csak saját készítésű kis szervereken cukkoltuk egymást. Ez olyan 2-3 éve lehetett már, azóta maximum a zenéket hallgatom TeCsőn, ha GTA.
A kampány résszel én sem játszom lel. Csak az onlinet toljuk a haverokkal. Ott azért megvan a varázsa annak, ha 4 ember összeáll és megcsinál egy milliós rablást, vagy éppen teherszállító repülőkkel repülnek bele a felhőkarcolókba. Én általában azzal szoktam trollkodni, hogy közelség érzékelős bombákat rakok a kocsi tuning helyekre és amikor kimegy valaki a fullos verdájával, fölrobbantom.
Bocsi Saphi, szép vagy, okos, meg minden, de hivatalosan a második helyre csúsztál az interneten megismert kedvenc nőim között. Már kb. két hete nézem Kinoshita Yuka videóit és rájöttem, hogy úgy belészerelmesedtem, mint egy 12 éves Itachi-fangirl abba a köcsedékbe. Perverz fantáziáim van arról, hogy főzök neki 4 kg tojáspörköltet és végignézem, ahogy befalja az egészet.
Saphit egyébként is csak egy-két kép miatt misztifikáltad túl, mert szerintem többet nem láttál róla. Meg nem hiszem, hogy megsértenéd, ha ezentúl a kontaktlencsés tányérfejűről áradoznál, azok úgyis jobban illenek hozzád.
Lol, mondjuk arra kíváncsi vagyok, Capac miért lájkolta a hsz-ed. XD
Ugrás a fórumra: |