De amúgy én részemről lényegében eléggé hiányolom az egyéni lélekmestereket. Mármint hogy ott vannak a nagy klánok meg a szörnyek tanárostul klánostul és kész. Hol van a két oldal rengeteg lélekmestere. Mert itt lényegében csak átlagos katonák voltak meg az említettek. Bibi oldalán is max 2 TD volt meggyi lenne?
Ez a kis mamutos dolog meg tetszett. A jó védelem. És semmit nem ér a szigony ellen. (de azért megjegyzem Bibiéknek ilyen sok idő a csatatérre érni!? Pláne még jó szárnyai is vannak?)
És az isteni nyílpuskán kívül se sok mindent láttunk. Hol van a 3 legerősebb fegyver? Nem hamar kéne úgymond bevetni belőle hogy gyors megriasztó csapást mérjenek lélekerő bevetése nélkül? Bár a váratlan fegyvereket nem érdemes előre lelőni.
Azért én még várom mikor toppan be a Tiszta ég klán? Azért jó lenne látni a világ ábrázatát mikor is a rejtőző legerősebb klán hirtelen megjelenik élén 7 TD val. Ez még bibinek se tetszene.
Következő részben meg tovább folytatódik. De legalább a nagyok is megjönnek. Bár akkor már a kicsik harca semmit nem ér.
De így meg pláne nem értem. Már csak ez a csata is hány részig húzza. mert még vagy 2-3 biztos lesz. És szerintem Bibinek se lesz még annyi. Hála a 9. képességének. Szóval vége a csatának. De még semmi nem dőlt el. Sok a tennivaló és már vagy 22-23 rés lesz csak hátra? Nagyon keveslem a lezárásig. Mert TS 8. és 9. próbája még hátra van. Még szerezni kell pár gyűrűt. (gondolom nem véletlenül állt meg itt a gyűrű szerzésben jelentősebb lesz a többi.) Meg le kell győzni a bálnát is. Aztán meg a két isteni Bibit és lányát is. Akik már akkora istenek lesznek.Meg még ki tudja mi lesz itt.
A korábbi témára meg annyit hogy szerintem mindenki örülne ha legalább némi infó kijönne hogy várható-e új rész. Értve úgy hogy ki lenne írva hogy vizsga, munka, nyaralás miatt X időpontig ne várjatok semmit. Ahogy korábban is volt rá példa. Akkor tudnánk és ahhoz tartanánk magunkat. Hátha nem lenne bármilyen "mikor lesz már új rész" kérdés. Jó rajongó vár. De szeret néha némi infót kapni mire számíthat.