goku
Ne fogalmazz már úgy, hogy "főleg aki olvassa a mangát is".
Ezekkel a mondataiddal azt sugallod, hogy míg az animében fejlődnek, addig a mangában nem.
Ez pedig azt jelzi előre, hogy nem fognak fejlődni. Tehát spoiler.
Egyébként meg Naruto sem használja folyamatosan a Rasen Shurikent, lehet így lesz ez Boruto esetében is. Inkább az egyszerűre támaszkodik.
Nem volt egyáltalán korai, mégis meddig várjanak? Az, hogy Kishimoto úgy gondolta, hogy elküldi Narutót 2 évig semmit tenni, az nem jelenti azt, hogy Borutónak sem kellene.
Amíg tartott az a 2 éves edzése Jirayával, lényegében mit tanult ott? Semmit, csak az Odama Rasengant.
Naruto igenis hülye volt és képtelen volt rendesen koncentrálni és elsajátítani a chakrakontrollt. Ezért kellett neki még ahhoz is klón, hogy a Rasengant egyáltalán létrehozza.
Boruto a nagyapja géniuszságát örökölte, amit Kakashi meg is jegyzett, képes egy kézzel is létrehozni, sőt már alapból megváltoztatja a chakra természetét is.
Hogy Kakashinak se megy a kombináció az nem igazán érdekel senkit. Naruto is fiatalabb volt Kakashinál, még is képes volt rá. A Kyuubi chakra csak annyiban segített, hogy több klónnal tudott tanulni.
Narutóé azért fehéres, mert ahogy süvít a levegő körülötte, gondolom ezért.
Hogy Borutóé miért zöldes és más formájú arra az is egy válasz lehet, hogy akár 2 természetbeli változás is van benne. Amikor eldobta, akkor nem láttam, hogy eltűnt volna, de lehet a későbbiekben más lesz. Egyébként lehet, hogy éppenséggel nem shuriken formát akar belevinni majd, hanem csak egy egyszerű körgyűrűt.
Nekem egyébként tetszik, hogy zöld. Momoshikié pl. piros volt, senki nem tudja honnan szedik a festéket hozzá.
Kakashi Shidenjére sincs magyarázat, hogy az mitől is lilás. A sima Chidori és Rasengan színei adottak.
Sasuke elmondta, hogy hogyan lehetéges több tomoe-t szerezni, kisebb érzelmi hangulatingadozásokon kell átmennie, alap edzéssel nem fog menni.
Viszont rávilágított arra, hogy az 1 tomoe-s változatot se tudja mesteri szinten használni, ezért ez a tréning most.
Én arra gondolok, hogy majd lesz egy ellenfél, akár Deepa majd, aki ellen képes lesz 2. szintre fejlődni. Nem hiszem, hogy Shinki képes lesz azt a csávót megsebezni. Fizikai támadások ellen védve van, Shinki homokja pedig fizikai támadásnak minősül.
Chidorit amúgy majd csak akkor tanulhatja meg, ha 2 tomoe-s lesz a Sharinganja.