Bastian
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
121. fejezet
Punpun felvette az Arsenal szerepét, miközben Aikónál volt az Aston Villa.
Meg sem lepődöm rajta, hogy senkinek nem tűnik fel a háttérben, hogy egy csaj villával szurkálja a faszijának a szemét, vagy a szemének környékét...
Remélem, hogy a Sachi-szál ennyiben marad. Mindaddig győztes marad a szememben, ameddig távol tartja magát az ördögfióka főszereplőnktől.
----------
122. fejezet
Mimura könnyen lehet, hogy ezzel a fejezettel bebetonozta magát a kedvenc karakteremmé. Nem irritáló, nem bicskanyitogató, amikor szerepel, remek kontrasztot ad a sötétségben kallódó "PunAiko"-nak.
----------
123. fejezet
Tetszettek a montázsos oldalak. Jól összefoglalják Punpun eddigi útját. A többi az csak a szokásos...
124. fejezet
Hát nem tudom...
Ez tipikusan egyfajta "veszteségkezelés". A manga rengeteget foglalkozott Punpun szenvedésével, mondhatni az arcunkba lett tolva ezerrel. Malacka viszont egyfajta pozitív nézettel látja a dolgokat, szerinte Punpun nagyon is önálló, Punpun dolgozik, Punpun fenntartja magát. Még ha ez igaz is, akkor is lehetősége lett volna a mangakának jobban kihangsúlyozni ezt, de nem tette meg. A sok drámázás, a sok önutálat mind eltemette ezt. Ezért nekem ez Punpun mosdatásaként jött le. Az evidens, hogy Sachi tényleg szinte semmit sem tud róla. De attól még a többiek is maximum részigazságokat hordanak össze a saját tapasztalataik alapján. Sachinak sem lehet igaza, de senki sem oktathatja ki a másikat. De elképzelhető, hogy maga Punpun sem tudná megmondani részletesen, hogy ő voltaképpen mit miért csinál.
Az öreg gyógyulásának örülök, még ha tolószékbe is kényszerült.
----------
125. fejezet
Fél évente beszélni egy családtaggal valóban nem tekinthető normálisnak, de az is igaz, hogy Punpun szeretett volna mindenáron egyedül élni, távol Midoriéktól. Ránézésre nem megy rosszul Yuuichi bácsinak és Midorinak, és akkor még egy második kávézó is tervben van.
Nem sajnálom Sachit, mert mint azt korábban írtam, nem tudja, de azzal csak nyer, ha megússza a Punpun nevezetű golyót.
----------
126. fejezet
Lassacskán eljut Punpun tudatáig, hogy mit is tett, és hogy a jelenlegi helyzetük finoman szólva sem ideális. Talán belül már retteg is, hogy bármelyik pillanatban kattanhat rajta a bilincs.
A bámészkodók közül tetszett, hogy volt, aki nevetett, és nem csak úgy nézett a jelenetet rendező párra, mint sétáló szeméthalmokra.
----------
127. fejezet
Ajaj... Remélem, hogy Punpun nem azt tervezi, hogy kinyírja vagy jól elverje a srácot a megjegyzése miatt Sachi mangájáról. Az a baj, hogy azt sem mondhatom ezen a ponton, hogy karakteridegen lenne tőle.
Aiko eléggé rottyon van. Nem ártana kórházba mennie.
----------
128. fejezet
Punpun olyan kemény, mint a 3 hetes teveszar. Csak léccel megy neki a keménykedés, nem merte bevállalni az ökölpárbajt.
Maga az eszmecsere a fickóval... *Sóhaj* Én már elengedtem, hogy a mű valósághű vagy bármi hasonló. Odáig még el is hiszem a dolgot, hogy betegesen követi a csávót, de az igazságérzetes résznél nem tudtam nem arra gondolni, hogy "Dolgok, amiket a valóságban senki nem mondana egy ilyen helyzetben"...
Szokás szerint a Sachis részek voltak a legjobbak.
----------
129. fejezet
Csak eljutottunk Kagoshimába. Hurrá! Valóban jó kérdés, hogy Süsüék számára innen hova tovább?
---------
130. fejezet
Bízom benne, hogy ez az alakváltás visszatereli a racionalitás útjára Punpunt.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)