Elvileg mindig, amikor testet vált, teljesen regenerálódott, kipihent lesz, úgyhogy fizikailag az ő esetében nincs hátulütője, ha agyondolgozza magát. Sajnálni ettől persze még lehet, hogy nulla pihenéssel vagy szórakozással dolgozik, de az egészségének vagy harci készségének ez nem megy kárára.
Sokaknak angolul van az aláírása.
Na, az enyém pont nem. Az enyém gyíkul van.
Nekem úgy tűnt hogy mentálisan is leterheli ez a sok épület, amin nem segít az alakváltás.
A sok fájdalom amit a lakosok által érzékel kezd túl sok lenni. És még vagy egy hónap van a támadásig. Azért az kemény
Köszi az új részt! Fushi eléggé bekeményített, most, hogy harcos képességei is vannak. Kíváncsi leszek, mikor tudja meg, hogy fel tudja támasztani a barátait, illetve engem is érdekel, hogy vajon March alakját fel tudja-e még venni ezek után. Azért Kahaku is érdekes egy személyiség, legalább olyan fura, mint az ősei, akár "fushistának" is nevezhetnénk .
Eddig csak fasiszták léteztek, most már fushisták is. De amúgy igen, egyre jobban nem kedvelem Kahakut, mert folyamatosan az jön le, hogy ő gyakorlatilag bármit és bárkit hajlandó feláldozni, csak Fushi szeretetét nyerje el.
Én is arra gondolok a trailer (na meg a cím) alapján, hogy Bon elvágja a három halott köteleit, aztán majd mondhatja Fushinak, hogy "Na, ugye, hogy megmondtam az elején, hogy halhatatlan embereket gyűjtök neked?" Na mindegy, ha máshogy nem, előbb-utóbb March kapcsán biztos tudomást fog szerezni Fushi a képességéről.
Szegény főhősünkön igen nagy a nyomás. Kicsit már azért ő is kezdi túlzásba vinni. Nem tud egyedül mindenkit megmenteni. Ezt meg kéne már értenie, és támaszkodhatna másokra is jobban.
Az meg hogy ha elvágnák a köteleket a testekről még nem biztos hogy visszatérnének. Főleg hogy még Bon se tudja ezt. Lényegében a kislány visszatérte lesz itt azért nagy fordulat.
Kahakura meg inkább a fanatikus őrült a jó megfelelő. Nem annyira a szeretetét aktja ő már szerintem. Csak mindent megtenne elvakultan érte.
Én azért gondolom, hogy a kötél elvágása fontos az újjáéledéshez, mert March akkor támadt fel, mikor kicsúszott a kötélből.
Egyébként nekem az is fura, hogy nem hallottuk Fushi elhunyt társait beszélni, mióta meghaltak. Úgy értem azok a jelentetek kimaradtak mikor Bon beszélget a szellemükkel. March sem szólalt meg mióta feltámatt két résszel ezelőtt. Csak a öreg fószer aki rátalált, mondta hogy mit mondott neki. (Spórolnak a szinkron haggal...)
Meg volt az a jelenet, mikor Fushi elkészítette March testét, és Bon levette a rákplüst, majd lóbálta a levegőben. Gondolom March szelleme kérte tőle vagy hiányolta a játékát de azt sem animálták meg valamiért.
Kohaku meg nem csak a nokkát örökölte, hanem felmenői fanatizmusát és őrületét is
Szerintem nem azért nem hallottuk még Marchot beszélni, mert spórolnak a szinkronjával, hanem ez is egyfajta írói eszköz, hogy feszültséget, várakozást keltsenek bennünk, mert szeretnénk, hogy March végre megszólaljon, hogy igazán élőnek érezzük, és hogy találkozzon Fushival.
Kahakura meg inkább a fanatikus őrült a jó megfelelő. Nem annyira a szeretetét aktja ő már szerintem. Csak mindent megtenne elvakultan érte.
Nem értek ezzel egyet, nem tűnik túl hiteles pszichológiai esetképnek. Na nem mintha én pszichológus lennék, de különös lenne, ha Kohaku nem várna viszonzást a szeretetéért, rajongásáért cserébe. Láthattuk már számos alkalommal, hogy igazán reménykedik benne, hogy előbb-utóbb Fushi viszonozza az érzelmeit; ezért próbálja elérni, talán még Bon évad eleji énjénél is jobban, hogy Fushi őrá támaszkodjon: a mostani részben is, Messarék halálának közlése után egyből igyekszik megnyugtatni Fushit, hogy ő továbbra is ott van neki.
Szerintem Bon tud arról, hogy March visszatért az életbe, vagy legalábbis erősen sejtheti. Valószínűleg March szelleméről kérdezgette hű szellemeit a rész elején, hogy megtalálták-e már. Illetve mikor Fushi közli, hogy olyan érzése van, mintha eggyel többen lennének a városban, szintén felfigyel Bon. Azt viszont tényleg nem tudhatja száz százalékra, hogy Bon tisztában van vele, hogy a kötél elvágásával tudja visszahozhatja bajtársaikat az életbe, de az eddigi tapasztalatai (March életre kelése és a korábbi, Fushi által feltámasztott lány) alapján erősen sejtheti.
Egyébként az fordult még meg a fejemben, hogy mivel Fushi újra és újra életre keltheti Messarékat a haláluk esetén, lehet, hogy valójában ezt értette Bon az alatt, mikor figyelmeztette Kait, hogy bizonyos esetben rosszabb sorsuk lesz, ha csatlakoznak hozzá, mint a halál: hiszen Fushi révén bizonyos értelemben valóban halhatatlanná válnak, és újra és újra meghalhatnak a csata közben.