Hali. Köszi az infót! Sok sikert a vizsgákhoz!
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
goku5 írta:
RR bal karján volt az a jobb kar lélekcsont. Ez most hogy van? Korábban mutatták rosszul? Vagy most? Rosszul animálták volna meg? Hogy van az eredeti műben?
Remélem nem spoiler , és mindenki látta már akit , érdekelt , és csak azt szeretném kérdezni ,hogy miért a végére került az opening 😅? A másik , hogy a Stellar transformation-nak lehet tudni , hogy a 3.évada mikorra vátható 😅? Félre értés ne essék , nem akarom Ayagit fárasztani , ez csak egy érdeklődô kérdés , hiszen tisztában vagyok azzal hogy nem lehet , mindent egyszerre. És , remélem , minden renfben lesz a vizsgáival , és sok sikert kívánok , bár már lehet hogy elkéstem vele , met már túl van rajta 😅. És végűl szeretném én is megköszönni , a fáradtságos és kemény munkáját. 😎
Hát akkor tényleg eleget tudnak RR lélekcsontjáról. Ha eredetileg az eredeti műben koponya lenne. Majd itt aimében megjelent elsőnek jobb majd most kar lélekcsontként. Azért szerintem figyelhetnének az ilyen dolgokra.
Jelentősége meg lényegében akkor nincs ha RR nagyon más lélekcsont nem fog majd szerezni.
ZIHAMI írta:
Remélem nem spoiler , és mindenki látta már akit , érdekelt , és csak azt szeretném kérdezni ,hogy miért a végére került az opening
A másik , hogy a Stellar transformation-nak lehet tudni , hogy a 3.évada mikorra vátható
Ayagii írta:
Közérdekű közlemény.
Az új rész nagy valószínűséggel legkorábban csak jövő csütörtökön lesz lefordítva.
Továbbá, a vizsgaidőszakom miatt előfordulhat, hogy ebben a hónapban minden héten egész sokat fogok csúszni a fordítással, tehát erre készüljetek fel.
goku5 írta:
Jelentősége meg lényegében akkor nincs ha RR nagyon más lélekcsont nem fog majd szerezni.
Köszönöm szépen a munkátokat!
Remélem jól sikerülnek a vizsgák, és sok sikert a továbbiakhoz is.
Hát ez az a rész ahol történt is valami meg nem is.
Kinevezték TS tanítónak, úgy hogy nem is fog neki tanítani semmit. (legalábbis még jó darabig)
És ami a fő kapott egy jó kis cuccot megint! Már csak az a jó kérdés ki volt az a megjelenő hatalmas aura. De ha jól sejtem biztos köze lesz majd a szigethez. Itt nincsenek véletlenek. Pláne a tárgy magához a tengerhez kötődik! Azt meg csak a tenger veszi körül. Majd mind ha egy új lélekcsontja lenne. csak még annál is több értékesebb. De gondolom megint csak kimaradhatott 1-2 dolog.
És a lényeg végre elindultak. Amúgy aki olvasta a novelt hogy maga az utazás hosszú lesz? Míg odaérnek? Mert a következő részből is tudjuk hogy lesznek még dolgok az út során.
És még jobb Jönnek a vérfarkason! Mindig is azok voltak a kedvenc szörnyeim!
Amúgy kicsit spoilleresen, de TS meg magának a Tang szektának is a fő terméke árúja a rejtett fegyverek. amelyekkel mindenki fel van itt szerelve nem?
Ugrás a fórumra: |