Boldog születésnapot az oldalnak! Köszönöm szépen az eddigi és az ez utáni munkáitokat is!
[Születésnapi Topic]
Boldog születésnapot!
Ugyan ennyi ideje még nem vagyok része az animés közösségnek (leszámítva a gyerekkori Dragon Ball Z, Sailor Moon párost), de pár éve, amikor ez a műfaj megragadott, szinte animés pályafutásom elején felfedeztem az oldalatokat, és azóta követlek Titeket. Hozzá kell tennem, hogy ez az egyedüli oldal, ahol a fórumot is aktívan használom
Köszönöm az eddigi munkátokat!
Boldog Születés napot!!
Szeretném megköszönni azt a sok munkát amit ebbe a szenvedélybe raktatok. S hogy segítettetek sok sok hozzám hasonlónak egy szenvedélyt találni. 31 vagyok idén lettem apuka, de még most is ahogy időm engedi olvasok az oldalon. A fiamnak is megfogom mutattni ezt a közösséget amint tud olvasni.l . Élmény amit kaptam fogos kérdés annyi szép van, az hogy anime nezőből manga olvasóvá váltam nektek köszönhető,a profi munkának a fordítások terén. A l3galább 3000 manga kötetet elolvastam, Onepiece, Naruto, Dragon ball, Fairytail,Full Metal Alchemist, One punch man s ezek azok melyek a kedvenceim. Imádtam hogy itt az oldalon tudtam befejezni a Fairy tailt veletek .
Boldog évfordulót!
A kitartó munkátok miatt rengetegen ismerkedtek meg egy távoli kultúra jelentős és kevésbé ismert alkotásaival egyaránt. 2008 óta vagyok rendszeres látogatótok és nem túlzok ha azt mondom a tinédzser éveim egy méretes részét a ti fordításaitokkal töltöttem el. Ameddig ti itt vagytok tudom hogy van okom tiszta és kiváló fordításokat várni minden héten!
Remélem még sokáig folytatjátok!
"Aki messzire jutott a siker országútján, arról mindig kiderült, hogy háromszor annyit dolgozott, mint mások."
Perlaky Lajos
Boldog 15. Születésnapot!
Nem követlek titeket 15 éve hisz csak annyi éves vagyok. 1 éve kezdtem animéket nézni és amit lehetett azt tőletek néztem. A feliratokkal nagyon elégedett vagyok és köszönöm azt a sok-sok munkát, időt, energiát amit ezekbe a projektekbe beleöltetek. Én ha tudom valakinek ajánlani az oldalt nagyon szívesen ajánlom, hisz a legjobb minőségben, a megjelenéshez képest gyorsan feltöltitek a részeket ami ekkora projektszámnál extra dicséret. A mangákat is nagyon gyorsan lefordítjátok és nagyon élvezetesek ezekért is csak hálás lehetek nektek.
Még egyszer én csak hálás tudok lenni nektek, hogy ennyi izgalmas és érdekes animét lefordítottatok magyarra. Még egyszer had kívánjak Boldog Születésnapot! és további kitartó és eredményes munkát nektek.
Azt a mindenségit, hogy repül az idő!
Nem vagyok egy nagy fórumozó, de azért itt még én is megjegyeznék valamit
Kicsit fáj is belegondolni hogy én is közel ilyen rég, középiskola óta fogyasztom az általatok készített tartalmakat! öregszem
Jó sok minden változott azóta, az oldal megjelenése, a csapat összetétele, és (nyilvánvalóan) legfőképp a tartalom mennyisége! De egy dolog szerintem sosem változott, az pedig a minőség amit rendszeresen hoztok nekünk!
Nyilván egy manga vagy anime szeretete nem amiatt alakul ki, hogy milyen fordítás kerül ki hozzá, de szerintem mégis egy hatalmas lökést ad az élménynek a választékos szöveg, helyes nyelvtan, és a felesleges csúnya beszéd kerülése (emiatt több fordító csapat munkájától ment el a kedvem régen).
Szóval köszi nektek a rengeteg munkát amit ez alatt a sok év alatt beletettetek az oldalba és fordításokba, és csak remélni tudom hogy még sokáig olvashatok általatok készített munkákat a kedvelt animékben és mangákban!
És természetesen: Isten éltesse sokáig a naruto-kun.hu-t !!
Hát én nagyon Boldog Születésnapot kívánok! naruto shippuden elején csatlakoztam még az oldalhoz és azóta annyi és megannyi animet köszönhetek nektek,hogy az nem kimondható. Pl.: még annü az akqamegakill illetve hasonlók úgyhogy köszönöm! Sajnos másképp nem tudom megköszönni csak szavakban.Minden jót nektek és csak így tovább!
Nagyon boldog szulinapot! Mióta nézem az animéket, ez az a oldal ahová feljövök szívesen,megnézem mások véleményét. Vagy csak a hírekről, kövi projektekről.
Az eddig kb összes animet itt néztem./ a rengeteg special ova meg stb.. meg persze a sok sok manga. Ezeket persze a legjobb minőségben tettétek. Arról nem is beszélve hogy a legtöbb anime csak nálatok érhető el megfelelő minóségben.
Ne hadjátok abba!! Koszi a sok fordítást!
Üdv: Mate (Soha, ne hadjátok abba!)
Nélkületek nem tudom milyenek lettek volna ezek az évek szerintem minden animét amit nézni akartam nálatok néztem. Vártam a feliratokat volt,olyan hogy minden nap 10x feljöttem le csekkolni. Köszönöm szépen az eddigi munkátokat és remélem úgy hozza a sors, hogy sose hagyjátok abba. Körübelűl akkor kezdtelek el titetek követni amikor vége lett a Narutónak és a Bleach szinkronnak kisgyerekként pánikolva gondolkoztam azon, hogy fogom tovább nézni ha nem lesz hozzá szinkron se felirat és nem fogom érteni mégha meg is találom. Erre megtaláltalak titeteket köszönöm szépen :) ja és ...Boldog szülinapot nektek királyak vagytok :D
Ugrás a fórumra: |