Az utolsó kép alapján azért Shiki is magasabb lett
Eden's Zero
Ismételten egy piszok jó fejezet.
Shiki character development
És az a post-TS panel róla hátulról.. nem csak, hogy magasabb, de izmosabb is lett. Most 18 éves lehet, egy férfiasabb arca lehet számítani.^^ Kétlem, hogy teljesen úgy fog kinézni, mint a 149. Fejezetben látott Shiki a jövőből. Őt 20-25 körülire saccolnám, miközben a mi Shikink épphogy 18, de azért már látható a változás, sőt.
A Becca-Lucy hasonlathoz csak annyit fűznék hozzá, hogy Becca az ereje miatt sokkal nagyobb dolgokra hivatott, mint Lucy.
Shiki felnőtt lett, aztamindenségit! Chad!
Ahogy lazán besétált a robotok közé, gond nélkül lebegtetve azokat, baromi jól nézett ki. katt
Pino is változott egy kicsit, Hermit új dizájnja meg nagyon ott van. Weisz és Homura (főleg Homura) nem változott szinte semmit, pedig reménykedtem egy új Weisz frizurában, és egy stílusváltásban legalább Homura részéről.. Talán majd legközelebb.
Az OSI elismerte Shikit, mint veszélyforrást, annak ellenére, hogy bolygókat szabadítottak fel az elmúlt három évben. Ez mondjuk érthető a kormány szemszögéből, hiszen Shikiék úgymond teljesen öntörvényűen cselekednek, egy bejegyzetlen hajóval, némi ex-Drakken legénységgel, és Elsievel is összeállhatnak. Nem is beszélve arról, hogy a hajó az Ziggyhez tartozott, és Shiki az ő erejét örökölte meg. Elég indoknak tűnt, hogy az OSI Shikit kiáltja ki az Oracion Seis Galactica egyik tagjának. Ez eléggé nagy dolognak számít, örülök, hogy megmerte lépni Mashima. A maradék 1 db. üres OSG pozícióra szerintem Ziggy-t nevezték ki, valamint az OSI-ben a Jaguar utáni szabad pozíciót is betölthette valaki.
Szerk.: Az külön tetszik, hogy Shiki mechanikus szeme kapott egy lángeffektet Overdrive formában. ^^
Úgy nézz ki, hogy Shiki nagyon sokat erősödött
De úgy fest a tagok közül is ő idősödött a legtöbbet.
Én is sajnálom, hogy a többiek nem nagyon változtak, Homurát nagyon bírom pedig.
Az a Overdrive forma nem csak egy utalás volt, hogyan képzelik el Shikit? Szerintem igazából már nem úgy nézz ki vagy nem?
Az Overdrive-s oldal előtt Justice megnyitott egy képet, amin OD Shiki látszik, szóval nem csak úgy képzelték el, ez volt a képen. Mashima csak megmutatta előre, hogyan fog kinézni. Habár a ruházatát a köpeny alatt még nem fedte fel, ami szerintem egy páncél lesz, hasonló, mint a Ziggyé.
Jaeger írta:
De úgy fest a tagok közül is ő idősödött a legtöbbet.
Holy az új favorit OSI tag nálam! Hail to the Queen!
Mondjuk elég veszélyes egy nőszemély.. ne dőljetek be az ártatlannak tűnő mosolynak.
Deadend Crow egy android és összeállt Ziggyel? Úgy tűnik, hogy a Lendard-i háború még katasztrofálisabbnak ígérkezik, mint az Aoi volt.
Apropó.. Connor kapitány végre hivatalosan is tagja a legénységnek! Erre vártam már 3 párhuzamos univerzum óta! : DD
Shiki brutálisan erős lett, wow. Mondjuk így a logikus, mert elég nagy gond lenne, ha az egyik Dark Star ellen bele kellett volna adjon mindent miközben Ziggy ellen készül menni.
A Shining Stars meg a Dark Stars tagjai lehet, hogy emberek voltak egy adott ponton. Ismét felmerült a kérdés, hogy miért törölte/módosította Ziggy az SS/DS emlékeit.
Ezzel kapcsolatosan megint felhozom hűn szeretett teóriám (ami már a legnépszerűbb teóriává nőtte ki magát a rajongók közt, már-már canon eseményként kezelik), hogy Ziggy valójában Shiki egy másik idővonalról / Shiki egy újjászületett Ziggy, Mother által. Már van jó néhány utalás rá, ha szemfüles az ember az apróbbakat is észreveszi. Ha tippelnem kellene, kb. a 200. fejezet körül derül fény az igazságra, de ha akkor nem is.. ebben a történetívben valamikor biztosan.
Blader hol voltál? Már hiányoltalak
Az durva, hogy Shiki az erejének a tizedével győzte le a Dark Start?
Érdekes teória, de nem vagyok benne biztos, hogy tényleg így lesz.
De Ziggy mitől bolondult meg? Lesz olyan mint a Star Warsban, hogy megfertőzte a Dark Gravitáció?
Lépten-nyomon a fórumon voltam, de mivel inaktív volt a téma, nem kommenteltem. Angol nyelvű közösségekben viszont eléggé aktív vagyok.
Én szerintem Shiki aki a sötét gravitációba esett egyenlő Ziggy-el, és a mi Shikink az a Shiki aki meg kell állítsa Ziggy-t, és nem fog a sötét gravitációba esni.
Még nem tiszta, hogy mi okozta Ziggy 'megbolondulását', viszont az biztos, hogy ameddig amnéziás volt, felnevelte Shikit, és az Edens Zero-t Elsiere bízta, hogy mikor az eredeti, gonosz énje visszatér, ne legyen nála a hajó. Az űrbe küldte Shikit, hogy egy nap majd állítsa meg a gonosz énjét. Ezeknek köze van ahhoz, hogy kitörölte a Shining és Dark Stars memóriáját. A legutolsó fejezet utolsó panelében utal is rá Shiki.
Pino sérült memóriái is valahogy ide vezetnek majd vissza.
Ugrás a fórumra: |