282. rész
Mintha csak 5 perc lett volna olyan hamar elment. Talán az eddigi legjobb rész az évadban.
Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)
283.rész
Oké én ezzel a résszel dobtam is az animét a ganédombra. Ekkora igénytelen hulladékot legyártani. Nemhogy egy kard vagy botlengetést de még Natsu felegyenesedését se tudják rendesen meganimálni. Az effektek borzasztóak. Natsu badass beállásait vagy tekintetét illetve megmozdulásait se tudták rendesen megcsinálni. A szinkron is pocsék. Amikor Natsu áttöri azokat a mágikus falakat majd figyeljétek a tömeg kiabálását..... vicc. Ha már Natsu, én nem tudom a szinkronszínészével mi van de annyit nyávog hogy esküszöm idegesít. Egy igénytelen fércmunka lett a fairy tail és úgy látszik az A1 animációs csapata a jobb tagok legalábbis tuti a Sword Art Online 3. évadán dolgoznak. De komolyan lerí a lustaság és ötlettelenség a részből amit animálás téren művelnek és nekem már a zenék se mentik. Szóval pá fairy tail. Sose hittem hogy ezt fogom mondom de kár volt hogy visszahozták.
" Ez egy férfias újraegyesülés! "
Amibe Acnologia szerepel az rossz rész nem lehet. Talán ezt a szembeni képet hiányoltam :'C https://naruto-ku...ail/436/17
Kis Zeref múlt és az utolsó 2-3 perc ... Nah az betalált nálam.
Jaeger : Nekem jó. Eddig is leginkább a harcok animációjával volt a baj.
Azt meg már a 2. évad után meglehetett szokni, hogy ilyen lesz.
Bár a mostani évad mindig jobb benne, mert legalább színes. xD
Mikor nem harcot kell animálni akkor sok baj nincs az animével.
Mikor nem harcot kell animálni akkor sok baj nincs az animével.
Ezt meg is értem, de szerintem max. 2-3 harcot fognak igényesebben megcsinálni a többi marad ilyen, mint eddig szokott. :/
----------------------
Az " utolsó " történetszál új szereplői közül párnak kiderültek a seiyuuai
De adnám hogyha összegyüjtenék a haverokat (gondolok itt pl ,Roguo , Sting , még talán Cobra is beugrana az akció kedvéért , Jura , Gildarts előkerülne , Laxusért elindultak , meg hát a Blue Pegasus , Quaro Cerberus, Lyon ) najo elfaradtam. Szóval mint amikor a Phantom Lord ellen odamentek és csitt csatt volt. Egy jo kis vilaghaboru D Jó ez lehetetlen de így is érdekes lesz. Amúgy jó rész volt .
Ugrás a fórumra: |