Új fejezet: http://ww2.readmh...apter-180/
Itt ér véget a Gentle és La Brava kalandjai.
Szerkesztette: Pennymester - 2018.04.20. 14:13
Boku no Hero Academia manga - Spoiler és annak megbeszélése
Új fejezet: http://ww2.readmh...apter-180/
Itt ér véget a Gentle és La Brava kalandjai.
Kicsit félreértetéttek a fejezetet
Még mindig nem tudom belőnni Midoriya erejét mert semmi utalást nem tett rá a szerző. Most akkor végig 8%-on volt vagy pedig ez a új technika része amikor a támadás idejére nagy erővel támad pl. 20%? Erről semmi infó. Azért a shoot style rúgás elég szép volt.
Ez a Gentle arc a végére elég érzelmes lett, ha belegondoltok a végén Midoriya lett a gonosztevő és La Brava a hős. Nagyon ügyesen meg lett fordítva a dolog.
Lad Midoriya nem úgy értette a dolgot, hogy ez volt fizikailag a legnehezebb harca pont ellenkezőleg. Arra gondolt, hogy érzelmileg volt ez számára a legnehezebb harc. Abba is belelehet kötni főleg az előző arc után de inkább érthetőbb.
La Brava végig sírt és akár az életét is feláldozta volna Gentle érdekében ez Midoriyát elégé megviselte.
A fejezet vége az is nagyon trükkös, most az A verzió, hogy Gentle megy a sittre, de nekem inkább úgy tűnik, hogy Midoriya elment onnan ezáltal nem fogják azt gondolni, hogy ő egy gonosztevő és így együttmaradhatnak. Szóval Midoriya jót tett azzal, hogy rosszatt tett De ez meg is változtathatja Gentle-t, hogy ezután hős legyen belőle nem pedig gonosztevő. Szóval ha a B verzió nyert akkor elég érdekes fordulatot nyerne az egész.
Egy ilyen fejezet után mondom én azt, hogy érdemes ezt a mangát olvasni.
Arra gondolt, hogy érzelmileg volt ez számára a legnehezebb harc. Abba is belelehet kötni főleg az előző arc után de inkább érthetőbb.
Szerintem nem lesz nagy baja a Gentle-éknek nem arra értem a kalandjaik végét hanem arra hogy nem nagyon fogjuk őket már látni. Bár aztán ki tudja lehet még egyszer-kétszer betoppannak mint megtért ex gonoszok. Azt nagyon adnám .
Deku-t tuti elgondolkoztatja majd ez az esett. Hol van a határ a tényleges rossz cselekedett és a csak letévedtem az útról között? Ezért is volt még megterhelőbb ez a harc. Eddig tényleg nem igazán volt ehhez fogható küzdelme. Egy összetört férfi és egy elkeseredett lány akik ha együtt vannak nem érzik annyira hogy az élet nem is olyan könnyű mint elsőre tűnt. Az elején Deku csak azt látta bennük hogy az iskola ritka örömteli pillanatainak egyikét akarják tönkre tenni. Majd egyre mélyebbre látott hogy mi is folyik itt. Hogy nem csak a hősöknek lehetnek nehéz pillanataik hanem a társadalom árnyékosabb oldalára keveredetteknek is. És ez a nehéz pillanat lehet az oka annak hogy oda kerültek. Mert ott van az a "Mi lett volna ha..." az ő életében is. (Lehet egy kicsit túl gondolom azért bocsi ).
Jaeger írta:
A lövésnek van egy visszarúgása gondolom azért nem tud közben mozogni.
Ott mintha a jég megfogta volna a lábát nem, tehát rögzítve volt?
Amugy meg a legújabb hős ruhájában a cipő szolgál arra nem, hogy rögzítse a földön a lábát ha jól emlékszem. Bonyolult kérdés de nem minden esetben repül el tőle
Chisakit is püfölte a levegőben 100%-on mégse repült tőle kilométereket.
Új fejezet: http://ww2.readmh...apter-181/
Eri arca minden pénzt megér!
Amúgy ha jól vettem ki akkor Deku valami hasonlót gondolt mint én. Már mint hogy a Gentle és ő hasonlítanak. És ez a "Mi lett volna ha..." dolog mert ha nincs All Might akkor lehet Midoriya is ilyen sorsra jutott volna.
Az a jég eltört, de még ha az is tartotta volna meg, az azt jelentené, hogy Todoroki olyan erős, hogy közvetlen közelről ki tud védeni egy 100%-os támadást OFA-tól. (Ebben az esetben Deku lábának kellett volna leszakadnia szerintem.) De mindegy is, szerintem ne lovagoljunk azon, hogy egy szuperképességekről szóló történetben néha figyelmen kívül hagyják a fizika törvényeit. (Nem mintha nem én kezdtem volna. ) Nem akarok nőgyógyász lenni.
Új fejezet
Hound Dogról az a kép nagyon adta, lehetett volna nagyobb is. Bakugo a végén.
mert ha nincs All Might akkor lehet Midoriya is ilyen sorsra jutott volna.
Durzo: Ha nem segít rajta. De ha nem léteznek akkor is talán bár akkor Endeavor lenne a number 1 hero de őt nem hiszem hogy Deku annyira imádta volna. Na de ha nem segít All Might Midoriya sose kerül be a U.A.-be így tehát sose lesz hős. A Gentle-nek annyi előnye van hogy neki van képessége így elkezdhette a "gonosz" karrierjét. Viszont Deku keresgélt volna tovább hogyan lehet hős és vagy bele őrült volna vagy gonosz lett volna egy idő után.
Érdekes ez a villain Deku gondolat
Nem tudom mi lett volna Dekuból All Might nélkül. De szerintem inkább lett volna egy rendőr vagy valami mint gonosztevő. A személyisége nem éppen az a gonosz típus. Mindig azt keressi, hogyan tud segíteni másokon, a nagy fordulathoz meg az kellett volna ha úgy érzi, hogy elárulták a hősök, viszont mivel nincs szuperereje ez nem hiszem, hogy bekövetkezett volna. Lehetne még más ok is, de az már túl sok HA.
Új fejezet:
Eri még mindig nagyon nagyon aranyos Remélem még sokat láthatjuk a storyban. Akkor végül is csak az lett a vége, hogy Gentle megúszta egy kisebb kihágással és akkor gondolom nem kerül börtönbe?
Azért megnéztem volna a többiek arcát ha tudnák Deku azért késett mert elintézett egy gonosztevőt
182. fejezet
Sokat nem tudok írni róla, hangulatos kis fejezet lett. Viszont valamiért van egy csomó panel, amik vázlat szinten maradtak.
Aranyos fejezet volt azzal én is egyetértek Néhány helyen azt írták, hogy a szoros határidő miatt hamarabb kellett kiadni a szerzőnek a fejezetet (Golden Week) és azért lett ilyen. Bár én sem értem mert elvileg pár fejezettel mindig előrébb járnak nem mindig csak 1-el.
Ugrás a fórumra: |