abszolút. Sőt akár azt is el tudom képzelni hogy addig csavarják a történetet míg Annie Erenék mellé áll (pl. a pincében olyan infókat talál, amivel megszüntetheti a halálfenyegetést Annieról; Titánok falujának megsemmisítését??).
[Naruto-Kun Projekt] Shingeki no Kyojin - Attack on Titan anime (Tilos a spoiler!)
Ki más lenne az első helyen, ha nem Levi? XD Annie szintén kedvenc. :3 Egyébként, amennyit emlegették, az alapján biztos vagyok benne, hogy visszahozzák. Nem hinném, hogy csak úgy veszni hagynák, van benne potenciál, és egyáltalán nincs lezárva a története. Lsd. az apja meg ő. Ha már egyszer Ymir történetét is megkaptuk, miért maradna ki pont Annie? Irreálisnak tartanám...
Hát nem tudom én semmi esélyt nem látok Annie visszatérésére. Esetleg úgy térhetne vissza ha az ellenség valahogy kimentené őt, de ismerve hőseink jelenlegi helyzetét, Annie-t (az erejét) nem fogják csak úgy veszni hagyni. Én inkább úgy látom, hogy Annie-t azért emlegették, mert:
hááááát erre inkább kevesebb az esély szerintem mint a lány visszatérésére. (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: De ha így van azzal normálissá változik vissza Annie? Mert akkor egy "egyszerű katonaként" talán még lehetne kezelni.)
De mondom ezt nem szeretném. kicsit sok lenne.
Nem bírtam már tovább várni, úgyhogy bepótoltam a 11.részt.
1nap alatt bepótoltam és nagyon várom a 3.évadot.
Naruto,One piece,Deadman Wonderlan és Attack on titan véglegesen a top10 kedvenceim lesznek.
Wit Studio pedig 2kedvenc animációs csapatom lett. Gyönyörű animáció,tökéletes feldolgozás(Ezt nagyon ritkán írom.Jobb mint a manga),epic zenék és még sorolhatnám. Olvasgattam véleményeket és 1-2késöbb válaszolni szeretnék.
2nap és jöhet az uccsó réssz
Uccsó résznél ki fog derülni, hogy mi lesz .Addig max kapunk egy 4 recap filmet xD
Ezt az érdekességet találtam a 3évad keresése közben:
A szerző úgy becsülte, hogy átlagosan havonta egy hétre van szüksége egy fejezet vázlatának elkészítéséhez, és két hétre a fejezet megrajzoláshoz. Iszajama azt nyilatkozta, hogy a történetet már egészen előremenően kigondolta, és meg is jelölte, hogy melyik kötetben, majd milyen igazságra derül fény. 2013 szeptemberében pedig azt nyilatkozta, hogy tervezi a sorozatot 20 kötetben befejezni. Iszajama eredetileg tragikus befejezést szánt a sorozatnak, amelyet Stephen King A köd című novellájára alapozott volna. Azonban a manga és az anime fogadtatását látva meggondolta magát az olvasók érdekeit szem előtt tartva
12raw:http://watchsnk2....12-subbed/
Megnéztem élőben és gyönyörű 2.évad lezárást kaptunk.
Közben megtaláltam!
https://otakumode...Confirmed!
KingBradley írta:
... és ezzel kezdetét veszi a bizonytalan várakozás.
Ugrás a fórumra: |