És remélem jobb lesz az anime. A 2. éved tényleg olyan volt, mintha a mangát filmesítették volna meg, darabos, átvezető képkockák nélkül, a kellő pillanatokban nem hagytak időt, stb. Béna volt a rendező. Remélem most jobb lesz.
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai anime
Én kiegyeznék 36-39 résszel.
Ha a manga tényleg véget érne 4 fejezet múlva, akkor 3 fejezet = 1 rész tempóban megoldható lenne a maradék feldolgozása. Gyorsabb, mint a 2 fejezet = 1 rész tempó, ami gyakran sztenderd, de nem kapkodós, mint a 4-5 fejezet = 1 rész tempó.
Én nem szeretem ilyen szigorúan megkötni ezt, mert pl egy harci jelenet hamar lepörög, ott akár 4-5 fejezet is belefér. De pl egy mászkálós, beszélős, ahol pl érzelmeket kéne megjeleníteni, ott simán 2-3 fejezet / rész is rendben van.
Nekem végső soron ez mindegy, egy dolog érdekel csak, hogy olyan minőség legyen amit bármikor szívesen újra megnéznék.
Új key visual érkezett a 3. évadhoz, rajta néhány új szereplővel.
Egy-két színezésen azért meglepődtem, na.
https://www.7-tai...57f53e.png
A kötetborítókon és színes oldalakon nagyjából láttam már mindenkit, így csak Sariel és Tarmiel okoztak meglepetést. Előbbit nem igazán értem. Solaseed haja szőke volt az animében, a kötetborítón viszont világoszöld. Sariel erre kapott egy harmadik színt, a világoskéket.
2. előzetes. https://www.youtu...e=youtu.be
Elhangzik az op is alatta.
Az arcok rondák szerintem a legtöbb helyen.
YonkouProductions-nek nincsenek jó hírei az animével kapcsolatban. Katasztrófára számít.
Elmondása szerint, az Aniplex szépen kihátrált a projekt mögül, mert a mozifilm alulteljesítette az elvárásaikat bevételügyileg. Oké, hogy a One Piece az One Piece, de hogy mondjak egy példát, a Gold mozifilm USA dollárra átszámítva hozott 70 milliót. A Taizai film csak 5-öt. Az Aniplex-szel pedig ment ugyebár az A-1 Pictures is. Ezt követően fel kellett állítani egy új produkciós bizottságot, akiknek azon nyomban találniuk kellett valakit a projektre, és a munkálatokat is rögtön el kellett kezdeni. Hiába van a Deen neve a projekt mellé társítva, valójában kiszervezték a munkát egy bizonyos Marvy Jack-nek, amely stúdió eddig kifejezetten csak kisegítő szerepet nyújtott.
----------
https://www.youtu...ouDTbLt6WM
Új PV.
Ugyan nem írják ki a szereposztásban, de mintha Ishida Akira-t hallanám egy bizonyos ponton.
3. évad 1.rész
Ez most valami rossz vicc akart lenni?
Vér cenzúrázva, rengeteg állókép, rész fele filler. Meliodas és Zeldris fejein észrevehető a változás. Op legalább nem spoileres, de semmi több. Az ending viszont tök kreatív lett és a szám se rossz ami alatta megy. ( Szerintem )
24 rész bejelentve, szóval rohanni is fog az évad ha olyan ponton akarja lezárni.
Hát ez eddig siralmas.
Előre jelezném minden kedves érdeklődőnek: a Chyuu nevű angol fansub csapat feliratából fogunk dolgozni, mert a többi értékelhetetlen minőségű. Tehát amíg a Chyuu ki nem adja a feliratát, addig magyar felirat sem lesz.
Istenem ez nagyon szarul indul az OP nem illik a képbe az ED elég unalmas tucat, de a cenzúrázót vér az visz mindent ráadásul előttem írták, hogy teli van pakolva filler-el mi lesz később.
Eben az évben szinte majdnem minden általam várt Anime adaptációt elcsesztek reménykedem, hogy legalább a 1.számút nem fogják.
Ugrás a fórumra: |