https://ww3.dbsma...apter-043/
Ide mindig felkerül a legújabb fejezet VIZ-es (xD) változata ^^
Dragon Ball Super manga (Tilos a spoiler!!!)
https://ww3.dbsma...apter-043/
Ide mindig felkerül a legújabb fejezet VIZ-es (xD) változata ^^
Szerintem annyira nem volt zseniális a fejezet. Megint kaptunk egy új ellenséget, de ennyi. Most erősebb lesz UI Gokinál is? Mert az animével ellentétben itt Goku viszonylag könnyen képes volt felébreszteni és irányítani az UI-t.
sulyvahn írta:
Én nagyon remélem hogy egy jó darabig nem is fog előkerülni az UI
sulyvahn írta:
Én nagyon remélem hogy egy jó darabig nem is fog előkerülni az UI
Én is remélem. Nagyon jól tették, hogy nem használják túl egyből, mint ahogy a többi formával tették, így ha majd tényleg jön újra az UI, akkor is nagyot fog ütni
Brollynál nem jön az UI és ez jól is van így. Másképpen oldják meg a dolgot.
Amúgy én is azt mondom hogy a mangában jól oldották meg az UI formát az animében sokallottam. Túlzásba estek vele. Jobban felépített erőben reálisabb a manga. Had legyen már valami jelentősége az UI-nek. Ne csak egy egyszerű szint legyen mint az eddigiek, ha már elvileg ez a legfejlettebb szint technika.
goku5 írta:
Amúgy én is azt mondom hogy a mangában jól oldották meg az UI formát az animében sokallottam. Túlzásba estek vele. Jobban felépített erőben reálisabb a manga. Had legyen már valami jelentősége az UI-nek. Ne csak egy egyszerű szint legyen mint az eddigiek, ha már elvileg ez a legfejlettebb szint technika.
bbelthazor írta:
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Ennek ellenére (sajnos), van egy pillanat amikor a haja kifehéredik/vagy szükrül a kék forma átalakulás előtt egy pillanatra. Amit nem értek, hogy miért. Baki tuti nem. Vegita haja is egy pillanatra zöld lesz. Ezek nem a cam felvétel visszaütői, hanem konkrétumok. Ami mini videót láttam erről, az jobb minőség volt, mint a teljesé ami kering neten.)
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Említették a készítők, hogy hosszú ideje ugyan úgy néznek ki az átalakulások, ezért ebben az új moziban szerették volna kicsit átalakítani, feldobni őket. Gondolom a végeredmény pedig a pillanatra megjelenő zöldes és szürkés színű hajak lettek.)
Pedig a mangában az a Gohan-Kefla harc Kár hogy nem így történt az animében. Sokszor úgy érzem hogy a mester nem szereti Gohant.
Ugrás a fórumra: |