Inkább azt mondja meg nekem valaki, hogy 64 részes infó honnan van?xD
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
pruzsi írta:
Mit gondoltok elképzelhető hogy, Kyabe az ő univerzumuk legendás csillagharcosa? Mint Gokuéknál Brolly?
Egy biztos: ebben a sorozatban teljesen borul a papírforma, annyira kiszámíthatatlan! És a készítő dicséretére legyen mondva, hogy egyáltalán nem olyan vontatott, mint a Z volt!
Nekem Whis külön kedvencemmé vált, aki önzetlenül másodjára menti meg az egész bagázst. Egyszer, mikor Dermi felrobbantotta a Földet, most meg a szilánkoktól. :3
Picit OFF, mert nem csak super van benne, hanem Z is:
van egy 20 kérdésből álló kvízem (képekkel, eredményképernyőkkel) facebook alkalmazásként. Átküldhetném valakinek privátban, aki úgy gondolja, hogy meglehetősen tájékozott a sorozatban, hogy ellenőrizze le, hogy rendben vannak-e a helyes válaszok? Majd keresek valami FB oldalt vagy csoportot, ahol ki lehet tenni, és nem akarom, hogy hibás legyen, aztán anyázzanak... XD
Köszönöm!
Nincs arról hivatalos infó hány rész lesz Szóval csak nyugalom nem kell pánikba esni. Amíg van nézettsége addig lesz +200 rész is, ha meg nem lesz amit mondjuk kétlek akkor abba hagyják az adott arc végén.
Amikor elindult a sorozat, akkor hazánkban is nagyon bereklámozták. Tisztán rémlik, ahogy írják. Nem pont 64, lehet 65 vagy 66, de biztos vagyok benne,hogy azt írták, hatvan valahány rész.
.
És gondoljatok bele. Itt nagyon gyorsan pörögnek az események. Ha 150+ részes lenne, akkor még mindig ott tartanánk, hogy Beerus megjött a földre. A szokásos "három" főgonosz elleni harcban ez a harmadik. A Z-ben is fel volt osztva a 290 részben a három nagy küzdelem, itt nincs.
Egyesítve 2016.03.30 06:39:18:
Ráadásul, ha valóban hosszú sorozat lenne, akkor Goku és Vegeta sem változott volna át már a huszonX-edik részben kékhajúvá.
laszlo222 írta:
Amikor elindult a sorozat, akkor hazánkban is nagyon bereklámozták. Tisztán rémlik, ahogy írják. Nem pont 64, lehet 65 vagy 66, de biztos vagyok benne,hogy azt írták, hatvan valahány rész.
.
És gondoljatok bele. Itt nagyon gyorsan pörögnek az események. Ha 150+ részes lenne, akkor még mindig ott tartanánk, hogy Beerus megjött a földre. A szokásos "három" főgonosz elleni harcban ez a harmadik. A Z-ben is fel volt osztva a 290 részben a három nagy küzdelem, itt nincs.
Egyesítve 2016.03.30 06:39:18:
Ráadásul, ha valóban hosszú sorozat lenne, akkor Goku és Vegeta sem változott volna át már a huszonX-edik részben kékhajúvá.
szerintem nagyon hanyagoljuk a beyond meg hasonló kifejezéseket... szerintem ha "hivatalosan" akarjuk mondani akkor az SSJG (piros haj) SSJG1 (kék haj)... szerintem ezt mindenki megértené...
kicsit lehúzódtam az életről amikor a Vegita kiesett a ringből... de szerencsére van egy korrekt bíró
egyértelmű volt hogy Vegita bedarálja a robotot...
a kis csillagharcoson meglepődtem a bemutató alapján hogy át tud változni SSJ1-re...
a kékhaj szerintem csak azt akarta mutatni, hogy nincs túl sok esélye ellene vagy hogy felkészült Heat elleni csatára...
De ez majd kiderül a következő epizódban addig is szedjük darabokra ezt a részt
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: (nem ide tartozik, de én eltudnám képzelni hogy Vegitával és Gokuval reklámoznák japánban a SPORT szeletet pl menne a fájtolás és az egyikük nem tudna átalakulni SSJG1-be, majd a másik oda dobja neki a csokit és azt mondaná: ha kell egy kis energia ))
Amúgy ja! Ez a sok szint meg hajszín csak összezavarja már az embert. Régen csak jött a sárga és kész. (az volt a legendás szuper erő, aztán mindenkinek az lett)
Gondolom ezt a színeket is azért találták ki hogy ezzel legyenek megkülönböztethetők mint pl. SSJ1 és SSJ3 között volt a különbség. Vagy az elején a fekete majd sárga most meg kék haj.
laszlo222 írta:
Én a következőképpen gondolkodom:
1. Mivel ha jól tudom 64 rész körülre tervezték és most vagyunk a 37.nél. Én nem tartom valószínűnek, hogy ha vége a tornának akkor megint elkezdődik egy újabb konfliktus.
.
2.Én úgy gondolom, hogy Vegeta végigver mindenkit a tornán, aztán Beerusnak hátsószándéka lesz a gömbökkel és megküzd vele a pihent Goku.
.
3. Champa csak egy óriási csecsemő és csak kaját akar. Vele nem lesz gond a továbbiakban.
.
4. és még ott van Beerus álma a legelső részekből.
.
5. Szerintem nem véletlenül rakták bele a történetbe, hogy Vegeta és Goku bement a téridő szobába pár évre a torna előtt. Nem tartom kizártnak, hogy közben már elérték a kékhaj 2-es szintjét, amivel már Beerussal is felvehetik a versenyt.
Mit gondoltok?
Nem gondolnám, hogy megölik Beerust. Gokunak kihangsúlyozták már a "lágyszívűségét", szerintem nem véletlenül. Én úgy gondolom, hogy átváltozik kettes szintű kékbe, vagy Vegetával fúzionálnak, majd Beerus 1000-2000 év mélyálomba szenderül a kimerültségtől.
De abban szerintem biztosak lehetünk, hogy Goku nem véletlenül esett ki még 100%-os állapotban. Vegeta végigver mindenkit, hogy ő is legyen a középpontban, majd Goku megküzd Beerussal mert olyat akar kívánni.
Én ilyesmire tippelek.
Ugrás a fórumra: |