Mindenből lehet tanulni, erre való a művészet. Elsősorban mindenki az életből tanul, természetesen. De egy film, egy színdarab, egy kép, egy könyv, egy festmény is lehet elgondolkodtató, ami esetleg átformálja a gondolkodásodat, vagy ha ez erős, akkor is befolyásolja a hozzáállásodat valamihez.
Úgyhogy ha jól van megírva, értelemmel és érzelemmel, akkor igenis lehet tanulni belőle (főleg a fiataloknak, természetesen).
Úgyhogy én meg mindenből szeretnék tanulni, mert az olvasás is az élet része.
Összeszedtem az általam ebben a fejezetben felismert olyan jeleneteket, melyek a Mahou Sensei Negima mangában is benne voltak. Érdemes az MSN-es verziókat is elolvasni, mert vannak olyan plusz dolgok, amik innen kimaradtak.
Ha valakinek feltűnt még olyan, amit én nem ismertem fel, ne fogja vissza magát, nyugodtan linkelje be.
Persze azt a két oldalt nem vettem figyelembe, ahol egy csomó kis kép van Negi és Evangeline mögött, mert az sok lett volna.
Azért arra figyelni fogok, hogyha legközebb UQ Holdert olvasok, akkor azt privátban tegyem, és ne kapjak olyan kérdést, hogy "te meg mit olvasol?". Ugyanis a több tucat pucér kislányt egy oldalon nehéz kimagyarázni
De egyébként hatalmasak voltak azok az oldalak, meg Touta reakciói Vicces lenne, ha a lányok a való életben is ilyenek lennének Egy napig kipróbálnám http://naruto-kun...der/129/37 - Itt nagyon tetszik Kitty arca, az első panelen )
Mindegy, a fejezetről még annyit, hogy Touta reakciója a végén nagyon tetszik, ilyennek ismertük meg a srácot, hajrá.
Lenne pár kérdésem
- http://naruto-kun...der/129/47 Szembetűnt Kitty nyakában a kereszt...ez miért van ott? Ha már a fejezetben el lett lőve az a vámpír-klisé, hogy utálják a fokhagymát, akkor a kereszt miért van a nyakában?
- Ez a Sanders ez milyen erős? Meg eleve, a nagy hősök...Nagi, Rakan, Sanders... ők mind erősebbek Kittynél? És Kitty meg erősebb Negiéknél, igaz? De ők mind gyengébbek a KV-nál?
Magyarul tényleg jobb volt az élmény Azért én örülnék ha Touta legyőzné most KV-t, mert akkor ugye ha jól emlékzem akkor megszállja a legyőzőjének a testét Ő megkapná végre Touta testét, gondolom ezek után hagyná Yukihimét, talán még Negit is meg lehetne menteni, elvileg halhatatlan, aztán elengedhetné Negi haverjait is. Így mindenki happy lenne hogy legyőzték a KV-t a hős meg megmenekült. Yukihime meg tisztázhatná vele az érzelmeit vagy szobára mennének. Touta meg tenné a dolgát és feláldozná magát a szerelméért. Abban sem vagyok biztos hogy mivel ekkor már egyazon testen osztoznak( Touta meg KV) így megismernék szép lassan a KV múltját hogy miért lett belőle aki. Talán még belezúgna a kis klón hősünkbe. Na ezzel tuti lekörözné a Sprinfield őseit
Magyarul nekem is sokkal jobban tetszett. Volt pár dolog amit félre értetem az angolban de így jár aki nem tud angolul. Touta reakciója a végén tényleg jó volt.
Negit nagyon nem bírom mert az a tipikus puha faszú döntésképtelen harem főhős Ezer bocs minden Negi fantól.
Viszont az értem,hogy Sanders-t is a KV irányította. De azt nem,hogy hogyan látá meg őket Kitty. Mert ha tényleg vissza dobta őket fizikálisan a múltba KV akkor most kellene jönnie az idő paradoxnak amit Danánal is látunk amikor Touta betörte az idő ablakot és megpróbált a múltba bekavarni.
Egyébbként szerintem sasa 87 kivánsága fog be jönni. Legalább is abban,hogy Touta testébe fog költözni KV és Touta meg szépen eltűnik vele. De Kitty szerintem nem fog össze jönni Negivel mert valójában Toutat szereti. Meg abból is gondolom ahogy a manga kezdődőt Kitty monológjával. Nekem valahogy azt sugallta.,hogy a jövőben is magányos lesz
Jaja, eszembe jutott, hogy mit akartam még. Amikor Sanders azt mondja Toutának, hogy hasonlít Nagira...akkor szerintem külsőre gondolta. És hogy Kitty 700 évig nem tudott megbízni senkivel, erre jön ez a valaki, és láss csodát...szóval szerintem azt akarta mondani Toutának, hogy Kitty azért esett bele Nagiba, mert Toutát látta benne, hasonlít rá.
De lehet hülyeséget beszélek Ja, igazából ez kérdésnek indult, szóval szerintetek?
Előfordulhat Jon. Igazából mikor Touta találkozott Dana palotájában a 17 éves Yukihimevel ott mondta neki Touta hogy egy vörös hajú férfiba fog beleszeretni, de szerintem Yukihime azt várta hogy saját magát fogja mondani Touta Valóban nagyon hasonlít Touta Nagira és Negire, hiszen Negi klónja. Kitty szerintem csak Touta-t látta először Nagiban és Negiben, aztán idővel megszerette őket. De akkor is az első nála Touta volt, azt hogy akkor beleszeretett-e nem tudtuk meg igazából csak utalásokat kaptunk. Elvégre milyen nő várna hónapokat,éveket,évtizedeket,évszázadokat hogy találkozzon egy férfival csak úgy
Jaja, eszembe jutott, hogy mit akartam még. Amikor Sanders azt mondja Toutának, hogy hasonlít Nagira...akkor szerintem külsőre gondolta. És hogy Kitty 700 évig nem tudott megbízni senkivel, erre jön ez a valaki, és láss csodát...szóval szerintem azt akarta mondani Toutának, hogy Kitty azért esett bele Nagiba, mert Toutát látta benne, hasonlít rá.
De lehet hülyeséget beszélek Ja, igazából ez kérdésnek indult, szóval szerintetek?
Jon97 írta:
...
Lenne pár kérdésem
- http://naruto-kun...der/129/47 Szembetűnt Kitty nyakában a kereszt...ez miért van ott? Ha már a fejezetben el lett lőve az a vámpír-klisé, hogy utálják a fokhagymát, akkor a kereszt miért van a nyakában?
- Ez a Sanders ez milyen erős? Meg eleve, a nagy hősök...Nagi, Rakan, Sanders... ők mind erősebbek Kittynél? És Kitty meg erősebb Negiéknél, igaz? De ők mind gyengébbek a KV-nál?
Áh, el kell olvasni a Negimát, nincs mese.
A keresztre nincs hivatalos magyarázat. Talán menő, ha egy vámpír nyakában kereszt lóg...? ^^"
Figyelem! Az erősorrend kicsit spoileres lesz az MSN mangára!
Nagi annó lenyomta a KV-t. Rakan és Nagi egy szinten voltak, Nagi talán kicsit erősebb. Az Ala Rubra többi tagjának (Sanders, Gobel, Takahata, Zek, Takahata mestere [nem jut eszembe a neve XD] és Konoka apja) erejéről nincs pontos képünk. Annyi biztos, hogy Gobel és Konoka apja Shinmeiryuu kardforgatók. Sanders ugye gravitációs mágia használó. Takahata és a mestere Kankahou használók. Zek pedig mágus és Nagi "mesternek" szólította, holott jóval fiatalabbnak tűnt nála, lehetséges, hogy ő is egy fénybenjáró vámpír nemes.
Evangeline teljes erejében elvileg erősebb mint Rakan. A KV harci ereje szerintem attól (is) függ, hogy épp kinek a testében tanyázik.
Negi az MSN-ben mire visszatértek Mondus Magikusról elvileg tudott volna egy erős döntetlent játszani Rakannal és egálban volt Fate-el.
Közben eszembe jutott, hogy az aktuális fejezetben az az Evangeline, aki észrevette Toutát talán az a Kitty, aki emlékként létezik Touta elméjében és maga Kitty hagyta ott. Lásd a Dana palotájában történteket. És ez az egész csak valami okos kis manipuláció vagy Sanders vagy a KV részéről. Bár nem értem, hogy Sanders miért akarná még jobban a KV ellen hangolni Toutát, hiszen ő már alapból le akarja nyomni az "öreglányt".
Közben eszembe jutott, hogy az aktuális fejezetben az az Evangeline, aki észrevette Toutát talán az a Kitty, aki emlékként létezik Touta elméjében és maga Kitty hagyta ott. Lásd a Dana palotájában történteket. És ez az egész csak valami okos kis manipuláció vagy Sanders vagy a KV részéről. Bár nem értem, hogy Sanders miért akarná még jobban a KV ellen hangolni Toutát, hiszen ő már alapból le akarja nyomni az "öreglányt".
Erre gondoltam én is csak elvetetem mert az emlék Kitty még időben nem tartott itt ha jól emlékszem. Hiszen egy jóval korábbi Kitty ültette Toutaba de lehet tévedek. Lehet KV használja csak fel mert így akarja rá venni Touta-t a hordozói szerepre. Sanders-t meg szerintem KV irányitja.
Köszi Chakra )
Azt nem gondoltam volna, hogy Evangeline erősebb, mint Rakan... A fejemben valahogy úgy állt össze, hogy:
Nagi-majdnem egyenlő, kicsit alatta Rakan>Evangeline>Negi, a többiekről meg persze fogalmam sincs. De nekem eddig úgy jött le, hogy Nagi mindenki fölött áll, és Rakan meg mellette-körülötte.
De lehet, hogy csak azért, mert ez a kettő nagyon király karakternek néz ki
Tényleg. Ha...Negi legyőzte a végén a KV-t, akinek ugye Nagi volt a teste...akkor Nagival most mi van? Él még?
Elvileg nem, bár biztosat nem tudunk. Az MSN vége, az utolsó pár fejezet egy gyors tákolmány volt a manga elkaszálása miatt. De a jelenlegi tudásunk alapján Negi "nem" élhette túl. Viszont, amikor az UQ-Holderben, a Mahora Akadémián Negi megjelent Evangeline és Fate előtt, akkor ott volt vele Nagi is. De szerintem ez csak olyan lélek/tudatkivetülés volt. Szerintem a KV tudatalattijában ott van az összes eddig megszállt gazdatestének eredeti tudata.
Mondjuk szerintem ez az erősorrend nem teljesen fedi ahogy gondoljátok.
Mivel ha megnézzük mikor Nagi legyőzte KV-t , akkor megszálta ekkor ha Rakan erősebb lenne akkor legyőzte volna Nagi-t vagy épp most is ellene fordulna de nem teszi ebből gondolom hogy nem erősebb nála és Nagi-t egyedül a fia Negi tudta legyőzni szóval én őt gondolom a legerősebbnek.
Negi->Nagi->Rakan, Fate, Yukihime, KV, -> Sanders és a többiek. én így gondolom.
mondjuk kicsit korai lenne lenne ha Touta most legyőzné KV-t és megszálná.
Én ugyan nem olvastam így nem ismeret az előzmény mangát, de azért erősorrendben vannak szerintem más tényezők is. Gondolok itt arra mikor Negi legyőzte az apját, nem tudhatjuk hogy Nagi mennyire állt ellen a KV-nak, így lehet nem vetette be teljes erejét a fia ellen. Bár ezek csak találgatások, de a lehetősége fennáll
Én egyben bízok, de nagyon hogy Touta messze túlszárnyalja majd a régebbi generációt