Sziasztok!
Elnézést, hogy ilyesmit írok ide, nem tudom, mennyire van ennek itt, vagy bárhol máshol a fórumon a helye, de szeretném a segítségeteket kérni!
Sajnos az iskolás évei alatt rengeteg embert ér olyan negatív hatás, mely az akkori éveire biztosan, de akár az egész életére hatással lehet. A lelki és testi bántalmazás ugyanúgy meg tudja viselni az embert.
Végzős szociális munkás hallgatóként a szakdolgozatomat az iskolai zaklatás / erőszak témakörében írom. Részben azt kutatom, hogy milyen rövid-, illetve hosszú távú hatásai lehetnek az átélt iskolai atrocitásoknak, illetve hogyan lehetne egyáltalán megelőzni ezeket a dolgokat.
Abban szeretném a segítséget kérni, hogy amennyiben lenne olyan ember, aki szívesen válaszolna nekem néhány, a témában feltett kérdésre, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot az alábbi e-mail címen:
Jelentkezés esetén egy pár kérdést küldenék az érintetteknek.
A kérdésekre kapott válaszokat nem teszem bele szó szerint a szakdolgozatomba. (És nyilván sehol máshol sem teszem közzé.) Nevet, és semmilyen beazonosításra alkalmas adatot nem kérdezek. Teljesen anonim módban zajlik az egész. Mindössze egy átfogó képet szeretnék kapni, a tapasztalatokat összegezni, összehasonlítani, abból következtetéseket levonni.
Borzasztó nagy segítség lenne a számomra, ha lenne néhány ember, aki meg tudná osztani velem a gondolatait.
Sajnos kicsit késésben vagyok... Nemsokára itt a leadási határidő.
Emiatt azt kérném, hogy aki úgy érzi, hogy tudna, szeretne segíteni, és nem kellemetlen neki egy kicsit visszaemlékezni, jelentkezzen a fentebb írt e-mail címen a napokban.
Nagyon szépen köszönöm!
További kellemes napot mindenkinek!