Köszönöm az új fordítást.
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Köszönöm szépen a munkátokat!
Előzőre válaszolva. Nem olvastam a novelt és csak arra írtam amit korábban itt olvastam attól amit egy novel olvasó írt. De lényegében csak nem volt pontos.
Na de akkor is ez a lélekcsontszerzés nagyon könnyen ment már. Pláne ilyen értékesek. XW egy szörnyet öl meg és máris egy lélekcsont. Pláne koponya. Kicsit túl jó. Pláne azért mutathatták volna jobban hogyan is győzi le. Pláne lélekcsontot vagy hogy milyen idős és mire képes.
TS meg elég jól kombinál mindent mindennel.Már túl szép is. Kicsit talán érthetőbb a történet felirattal. Amúgy az a gubó meg engem TS 2. ébredésére átváltozására emlékeztet. Mellékesen meg AY-nak már volt egy fejlett teste nem? Akkor miért jött elő megint csak egy mag és hogy abból fejlődik ki?
Angyalkánkban én meg nagyot csalódtam. Komolyan legalább 1-2 isten adta gyűrűje van és még sincs 100.e éves!? DE a 95. lélekerő egész jó. TS se sokkal van lemaradva.
Elvileg tízesnek kell lennie, mert az eddigiek alapján a lélekszörnyek is teljes lélekerővel születnek újjá. Nem kapta vissza se a csontját se a gyűrűjét, így kicsit nevetséges lenne ha nagyobb szintű lenne, bár simán kimagyarázzák hogy több energiát kapott, ezért addig fejlődik míg felnőtt ember nem lesz. Szerintem két uralkodója lesz a KEfűveknek mostantól.
Pár apró jelenetet leszámítva kb semmit sem tudunk angyal próbájáról, nem ugyanaz a két próba a jutalmazás se feltétlenül. A gyűrűk kora növelhető, így semmi nem zárja ki hogy neki is lesz vörös gyűrűje.
Mivel spoiller így nem írom le hogy AY hányas szintű, de én is megdöbbentem és nem hiszem el hogy jött az össze neki. Talán a mostani részben elhangzottakkal magyarázható.
Ez a kék ezüst szászát meg szerintem csak egy név így több is lehet egyszerre.
Angyalkánk gyűrűi öregedhetnek az igaz, de akkor se azok lesznek az eredetiek. És akkor már TS gyűrűi is öregedhetnek annyi erővel. De amúgy eddig az affinitás volt a jutalom. És szerintem QR nek is. A lényeg hogy az isteni gyűrűk a lehető legjobb és legöregebbek amit csak el tudnak nyelni. És így Angyalnak mind fekete. (8 és 9. ami isteni lehet) Szóval nem volt elég erős hogy el tudjon elnyelni egy vöröset. És ez a szégyen szerintem. És ő lenne TS legideálisabb riválisa!?
Remélem nem spoiller de azért megemlítem. Ott vannak azok a hatalmas lélekszörnyek akik a kocsikat húzzák. azok hogy kerültek oda? Meg tudtak szelídíteni több tízezer éves szörnyeket? Így volt a novelben is?
Ha azt feltételezed hogy ugyanazok a szabályai az angyal próbának mint a tenger istenének, akkor igaz teljesen. Nekem viszont az a véleményem hogy ha vannak is hasonlóságok, egyáltalán nem ugyanolyanok. A fegyverszerzés a bírd ki a támadást az hasonló volt de mégis nagyon más, a 8. meg teljesen más a többiről meg fogalmam sincs.
Lehet hogy nem volt elég erős hozzá hogy elnyeljen egy vörös gyűrűt, TS viszont már régóta a legjobb fizikai és legerősebb lelki és mentális erővel rendelkező lélekmester. Véleményem szerint meg ennek a háromnak a tűrőképességén múlik hogy képes e elnyelni valaki egy erősebb gyűrűt.
Angyalka meg csak a papa elleni próbán döbbent rá a különbségre kettejük között, így elnézem neki hogy nem volt képes vörös gyűrűt készíteni.
Hát látod akár feleségül is lehet venni őket.
Én inkább azt mondom, hogy hasonló lehet a jutalom az isteni próbákon. Nem azt hogy hasonló vagy ugyanazok a próbák. És ez lenne ésszerű. És ebből indulok ki.
Azért angyalkánk se olyan gyenge. Nem véletlenül lett olyan fiatalon ő se TD. De nem is ez. TS 7. gyűrűje tűrőképességet átlépve lett vörös. Ezt nem is vártam volna. Viszont legalább a 9. gyűrűje annak tényleg (isteni gyűrű volt) vörösnek kellet volna lennie. Ha még a 8. nak se. Ez pedig messze nem ugyanazt mutatja. Szóval ha azt vesszük hogy angyalunk most 95 TS meg 93 akkor se lenne semmi esélye ellene. Sőt később ha mindkettő 100 lesz akkor meg esélye se lenne ellene. Talán még előtte se. Tán isteni próbázókhoz mérten irreális a különbség köztük.
Emberi lélekszörny lehet feleség, mert van emberi tudata. Viszont egy legalább 20-30.e éves vad lélekszörnyet hogyan tudol megszelídíteni? Még legyőzni is nehéz nem hogy megszelídíteni. Pláne ők is képesek az önfeláldozásra, gyűrűjük felrobbantására nem?
Mai részről meg annyit:
bekalany56 írta:
Jelentem hisztizek. HIÁNYOZNAK AZ ÚJ RÉSZEK!
Na most le lehet szúrni, mert ezt ide mertem írni
Ettől függetlenül türelmesen várok.
Ayagii írta:
Én pedig jelentem: Ma tértem vissza külföldről, azért nem volt egy ideje rész. Ezért most nem jár a leszúrás (max nekem), mert tényleg nagy a késés. :'D
Ugrás a fórumra: |