A Clannadot dícsérte, de én azt így most láthatatlanba megelőlegezem, hogy a Vampire Knight és Hiiro no Kakera típusú animéket jogos "romantikus szarnak" titulálni.
De ezt vele bokszold le, lel.
Duma topic 14
A Clannadot dícsérte, de én azt így most láthatatlanba megelőlegezem, hogy a Vampire Knight és Hiiro no Kakera típusú animéket jogos "romantikus szarnak" titulálni.
De ezt vele bokszold le, lel.
Gman, én már nem lepődök meg semmin, de a bankaira nem számítottam én sem.
A Clannad meg igenis jó. Benne volt az első 10 animében, amit láttam, de azóta sem fogott meg semmi sem annyira szinte, mint az. Nemrég láttam a 5 centimeters per secondot... Áh, a szívem szakad meg mennyire valóságos... Szomorú álmom volt miatta akkor éjjel.
A Vampire Knight.... nekem Twilight anime verzióban, de azért annál 2 fokkal igényesebb. Adott két csávó, akinek ugyanaz a csaj kell, a vámpíroknak bujkálni kell, vannak őrült vámpírok, akik nem bírnak magukkal és embereket pusztítanak, a normálisak meg vérkészítményeket zabálnak, ( ez kb. egyenlő a Twilight-beli vegetáriánus állásponttal... ) stb... horrornak vagy thrillernek igen gyenge, a romantikus része nem hatott meg, a mangába bele néztem, abban legalább történt még ez-az az anime végéhez képest.
És igen, ezt utálom sok esetben, hogy nem viszik végig az animék a manga cselekményét, mert sok esetben a manga közepén kezdik el az animét, mikor még azt sem tudni mikor lesz vége a mangának, és legtöbb esetben csak a marketing miatt mennek az animék, hátha dob kicsit a népszerűségen, és utána többen olvassák a mangát. Persze, ez érthető, meg tök jó, hogy legalább valamennyit meganimésítenek, de néha örülnék, ha végigvinnék.
A Shigatsuhoz hasonló animék kellenének még. Az a fajta világ áll hozzám a legközelebb. Való élet, dráma, szerethető karakterek életcélokkal, és némi vígjáték.
Érdekes, hogy a Shirobakoról a kutya sem beszél, pedig lazán ott van az elmúlt 3 év legjobbjai közt.
Amikor adminként csatlakozok a szerverünkre
https://media.gip.../giphy.gif
Nyilván tisztelet a kivételnek, csak a régi fórumról kb Mini és Capac nézett animéket a duma teamből. Néha esetleg Stance.
Capac írta:
Lew bazmeg, igazad van, a Boku dake tényleg az elmúlt pár év egyik legjobb animéje. Főleg a vége. Majdnem tökéletes.
Saphira írta:
Jó lehet neked, Lew, hogy még ennyi örömet lelsz ezekben,
Saphira írta:
A Clannadot dícsérte,
Gman2 írta:
Kenpachi bankai. Te szent szűz atya világ, miért!?
Mikor már két hete megírtam odalent mordorban, hogy ez lesz, nekem estek, hogy ez nem lenne logikus. Most meg örömtáncot járnak, hogy végre Kenpachi bankai.
Sabaku előbb nézd meg az animéket amiket írtam és majd meglátod milyen hülyeséget írtàl. A Death Parade esetén talán egyszer tűnik fel középiskolás huszadrangú mellékszereplőként.
Az Ame to Yuki meg egy egyetem utáni egyedülálló anyuka életét mutatja be megbolondítva némi fantasyval.
A madoka meg elsősorban dráma és tragédia és Madokát Nagisaval ellentétben sajnáltam.
Igazából te elkönyvelted magadban, hogy az új animék szarok, de bezzeg a te régi kedvenceid mesterművek.
A Kenpachi bankai itt nem hatalmas spoiler illetve off? Az utóbbi még a kisebbik baj. Ellenben már ma megjön az élelmiszer ellátmányom tegnap jött 4 szál Tóalmási csípős kolbász Ma pedig egy karton
http://img-9gag-f...A_700b.jpg
Először azt hittem, csak viccelnek, de komolyan kukoricák vannak az egész oldalon. XD Kukorica fürdik, kukorica teniszezik, kukorica hegyet mászik, kukorica főz. XD wtf
Találtam egy elmebeteget facebookon.
https://www.faceb...1341195416
Durva, ahogy bizonygatja, hogy ő nem elmebeteg (egyébként a fia is az, minek szaporodik az ilyen), és hogy nemzetközi összeesküvés célpontja lett, mert mikrochipet ültettek az agyába, meg megmérgezték, na meg a fiától is elvették a jogosítványt, de majd ő széthasítja az orvosok fejét a baltával. Lol.
Ugrás a fórumra: |