Nos, ez egy igen érdekes fejezet volt. Először azt hittem hogy a Dragon ball-t nézem, mert meg voltam győződve hogy Erza benyom egy Genki Dama-t
Mindenesetre nálam nem Titania Erza, hanem Erza Princess of all Saiyan. Vegita elfelejtett húga
Viccet félretéve megértem hogy sokaknak már túlzó Erza és a képességei, sőt lehet hogy a sensei is érzi ezt és a saját csapdájába került Erzát illetően. Pedig szerintem kifejezetten jót tenne a karakternek ha egyszer alulmaradna egy erős ellenféllel szemben. Gondolok itt arra hogy megszokta az évek alatt hogy bárkit le tud győzni, pedig ő is csak egy esendő halandó. Egyáltalán nem szégyen kikapna egy erősebb ellenféltől, ettől nem lenne kevesebb a barátai szemében. Eileen sárkányformája még mindig nagyon király és titkon remélem hogy idővel Wendy megidézi neki Belserion-t. Mert ha nem halt volna meg ha nem vele lett volna, szerintem egyáltalán nem bánta volna hogy sárkánnyá változott. A legnagyobb trauma szerintem Eileen életében hogy elvesztette Belseriont és nem találta a helyét az emberek között, függetlenül attól hogy elkezdett sárkányosodni. Szerintem megjelenhetne Gildarts azt összezúzhatná azt a kis kavicsot.
Kíváncsi vagyok a következő fejezetre, de szerintem Eileen oldalt fog váltani. Én nagyon érdekel majd az arckifejezése ha meglátja Natsu-t sárkány formában
Remélem az 520. fejezetben már a kis démonunk lesz reflektorfényben Persze ettől függetlenül megérkezhet Achnológia is vagy mondjuk August Lucy-ékhoz