Szerintetek gáz, ha azért pontozok le valakit, mert Fairy Tail-es avája van?
Duma topic 14
Én arra vagyok kíváncsi, hogy "Lindemannként" Till tervez-e koncertezni errefelé mostanában. Valamiért jobban bejön, mint a Rammstein korszaka, pedig az sem volt kutya.
Épp a holnapi unalmas órámra skiccelgetek, amikor elindul egy Sabaton szám és persze miről, ha nem a háborúról vagy "holmi háborús bűnösről". Capac, te jutottál eszembe, fogalmam sincs, miért. Sabaton - Inmate 4859
Ha meg háború... csak ebben a suliban van az, hogy a tanár kénye-kedve szerint döntheti el, hogy az a töritétel, amivel más egy másik suliban átment ötössel, ugyanabban a témában itt egyes/bukó/karó/sz*pás, csak mert neki nem tetszik? Kicsit elkedvtelenített, mert most azt se tudom, hogy a még fel nem adott tételeket honnan szívjam ki, mert a netről már nem merem.
Veracchi írta:
Azóta Lew drága, amióta egy részeg alkoholista disznó vagy!!!!!4444négy (Remélem érzed a mérhetetlen iróniát. <333) :3
Hát elvileg nem úgy van, hogy azt az Oktatásügyi Minisztériumban döntik el, tehát hivatalosan, a tanárokat kikerülve, hogy mik lesznek az adott évben a tételek egy adott tárgyból? Vagy valamennyit a tanár személyesen is beletehet? Mert ha igen, akkor ez van, tanuld meg azt a tételt is rendesen.
De régebbi törikönyvekből is sok hasznos dolgot össze tudsz írni, csak a lényeg, hogy szorosan a témához fűződjön minden infó, amit leírsz. Csak mert én voltam úgy érettségikor, hogy hiányzott csomó tételem ilyen s amolyan okok miatt, aztán otthon úgy írtam kb meg a tétel szövegét, majd küldtem el a többieknek.
Milyen téma amúgy, amit adott a csúnya, gonosz tanár önkényesen?
Hééé, Leew, majd nézd már meg az Én topikban, mit írtam neked az ismerem-e azt a létai srácot kérdésedre.
Nem a tételekkel van gond. Hanem azzal, hogy ha egy tételt felmondok, akkor nem tetszik neki annak a tényszerű tartalma, mert szerinte nem ő diktálta, hanem egy másik ember, ugyanezen témát feldolgozó tétele.
Amúgy nem akarom egyiket se rendesen megtanulni. Egy olyan közepes szintre fogom benyalni mindet, nem akarok ötös lenni, csak jussak ki ebből a nyomorult sorozatgyilkos képzőből. Legalábbis a Magyart tuti. A többit leszarom, azzal nincs bajom. De, a magyartól rosszul vagyok, meg a tanártól is.
Amúgy a Náci Németországról kellett papolnom. De, kivették és helyette a Bolsevikokat akarják, mert szerintük az könnyebb.
Coelho írta:
Ó, de utállak most, Capac Én még egyre sem jutottam el, pedig már akkor hallgattam őket, amikor téged még pelenkáztak xD
Ez akkora gyökérség már, fuu. Gondoltam amúgy, hogy ez a baja, a tanárok többsége ilyen idióta görcsösséggel állnak az egész oktatáshoz kb. Csak azért baj ez talán, mert ha valaki ismeri az anyagot, megranulta, felelni is tudna belőle, dogát írni is, akkor ki a fszt kell hogy zavarjon az, hogy nem szóról szóra az általa lediktált szöveget kántálja vissza? Egy tanárnak egyébként is objektíven kellene végeznie a dolgát, és ha elmondod normálisan a tételt, amiről szól tehát az az adott témakör, akkor egy tanár, aki objektíve osztályoz, nem akad fenn ilyen kis hülyeségen, hanem meg is dicsér, amiért elmondtad, kvázi elmesélted, mit tanultál meg.
Ezt annyira nem bírtam amúgy én se a suliban.
Ajj, a nácik kicsit egyszerűbb téma lett volna. Lenin meg az ő hát, politikája nagyobb port kavart meg bonyolultabb volt az egész bolsevizmus dolog, nagyon sok izmus tenyésződött akkor. A nácik legalább egyszerűen felsőbbrendűnek hitték és titulálták ki magukat, világuralom, heilhitler, emberkísérletek, tömegeskivégzések, csupa szokásos törekvések egy önhitt állam részéről. Az oroszok valahogy viszont durvábbnak tűnnek. Meg ijesztőbbnek is. Medvén lovagol még ma is sok orosz.
Jaj és még valami brutális orosz infó: úgy tudom, Lenint a halálakor mumifikálták. Vagy lehet nem is őt, hanem az egyik másik vezetőt, de valami tuti hogy ki van állítva az egy múzeumukban. Bocs, az úgy már mauzóleum. Egy látogatható kripta.
Én egész érdekesnek tartottam az Oroszokat. Igazából mindkét fél nézetei érdekesek voltak és szigorúak, kemények. Persze nem értek velük egyet, de szórakoztatók.
Különben még inkább szívemhez nőtt az Orosz nép Putyin óta. Akárhogy is, én számos okból tisztelem azt az embert.
És ha már az Orosz Medve... Vladimir Putin
Igen, a Lenin mauzóleumról már közülünk is többen hallottak, itt tudsz róla olvasgatni bővebben
https://hu.wikipe...%C3%B3leum
Ugrás a fórumra: |