Szerintem csak 10k évesek azok a füvek, korábban mondták hogy utána tudnak megjelenni mint az az öreg, de nincs még valódi testük.
AY 70es szintje meg kicsit x-akta, XW azért lett 70 mert visszakapott mindent amit elveszített talán többet is, bár szerintem neki is 60asnak kellett volna lennie közvetlen feltámadás után, hacsak nem tényleg offscreen csinált egy gyűrűt. Ellenben AY csak simán újra nőtt a nulláról a gyűrűje THnál maradt a csontja TSnál, azt hittem majd kultiválhat elölről, de hát annyi baj legyen.
Na pont ez miatt mondtam korábban hogy vicc hogy ők a legerősebb klán, teljesen becsokiztak Lcstól és elbújtak mert lefenyítette őket Krizantém és Szellem. Hetedik meg egyenesen szánalmas, most hogy végre lehetősége nyílik hogy revansot vegyen, inkább THt akarja terrorizálni bosszúból.
TS nem fogja vezetni őket, szerintem miután lerendezi a véneket, az apját teszi meg a klán vezérének hetedik legnagyobb örömére.
Viszont ebből a részből azt szűrtem le hogy akkor tudja visszanöveszteni az apja végtagjait ha szereznek hozzá lélekcsontokat. Különben visszanöveszthette volna azonnal, a csontokat ráérne utána is elnyelni.
Szerintem nem Angyal papa dönt a tesztek mibenlétéről hanem maga a szeráf adja őket mint TS esetében a tenger istene, persze megkönnyíthette őket de azt se hiszem mert abba biztos beleszólna az angyal isten.
Viszont nem olyan egyszerű ez a teszt, mert pont az a lényeg hogy ne bosszúállóként ítélkezzen hanem igazságosan. Bu Le meg tény hogy egy nagy rohadék perverz és visszaélt az erejével a gyengék ellen, de nem ölt meg senkit, így halált nem érdemelt volna és ez neki a legmegfelelőbb büntetés hogy elvette tőle azt amivel visszaélt