Az is lehet hisz Wendy nem tudott az erejével még repülni.
Fairy Tail manga
Ahogy megfigyeltem (persze lehet, hogy hibásan ) a potenciál 2 dolgot jelent:
roku írta:
Ahogy megfigyeltem (persze lehet, hogy hibásan) a potenciál 2 dolgot jelent:
- Megvan a tehetsége
- Van egy elég nagy alap ereje
Wendy ereje nyilván nincs még a maximumon, de nem is gyenge. Azért nem annyira szembetűnő, mert support karakter. Kb Stinggel és Rogue-val van egy szinten, csak nem támadó mágiában.
bakod írta:
Levyről nem igazán találtam semmit:
11 éves kora óta van a céhben, valamikor Jet és Droy is randira hívta, de kikosarazta őket. plussz ő készült egy üdvözlettel Elfmanék felé amikor a céhbe érkeztek.
(igen, ez wikiáról van)
Kint van az 518. fejezet:
https://yonkoupro...518/page/1
Erza lassan tiszta One Punch man, egyre szánalmasabb a karaktere, Kyouka ellen az érzékszervei nélkül győz, nehezen de még lenyeli az ember, most meg törött az összes csontja ( kivéve persze a karja miért is ne), és ilyen állapotban Super Saiyan módban egy szál retkes karddal, nekirepül egy kib@szott meteoritnak igen egy METEORITNAK. Ha ebből a harcból Mashima még kitud hozni vmi ésszerűt, az már csodaszámba menne.
Nem is tudom hogy erre jó szó-e a baromság.
Addig oké hogy Son Goku stílusba felugrik de ha megállítja a meteoritot amit meg fog persze ak minek ide Sárkányölők? Erza aki nem Sárkányölő szal elvileg meg se sebezhetne egy Sárkányt majd agyonveri Acnot megöli a halhatatlan Zerefet majd rámordul az Istenekra akik ilyedtükben visszahozzák neki Natsut és Makarovot.
Na hagyjuk már.
Am ez a Sema nem ugyanaz amit Gérard használt a Tartaros arcban az Oracion Seis ellen?
Hát nem tudom.
Így magában nézve a fejezet biztos, hogy rajta lesz a "nem olvasom el újra" listámon.
Ellenben Eileen legyőzését én még nem előlegezném meg neki pont azért, mert nincs sárkányölő mágiája. Feltéve persze, ha anyuci ebben a formában méltóztatik maradni, amíg megtapossa a gyerkőcét, amire elég kevés esélyt látok. ^^
Hát mit is mondjak...
Én szeretem Erzát meg oké mindenkit megszeretne védeni meg minden, de az hogy törött csontokkal felrepül és bele megy egy meteorba. Várom hogy mondjuk Laxus a levegőben elkapva Erzát lecsendesítené (mint a R-rendszernél Natsu hogy hasba vágja) aztán szépen neki megy Eileen-nek vagy valami. Itt Erza már nem győzhet ha nem törtek volna össze a csontjai akkor talán de így csak akkor ha Sheria még mindig tudna varázsolni vagy Wendy nem feküdne a földön.
Ugrás a fórumra: |