Meglepődnék, ha mondjuk Friezát és Androidot is kiraknák a lelátóra, de nem hiszem ...na de majd biztos ami biztos.
Mindenesetre láttuk Dyspo max. erejét, most végre kiderül mi is rejlik Toppoban, már azóta várom ezt a fejleményt, mióta Gokuval összemérték tudásukat.
Az is megér egy misét, hogy miként fogják megvalósítani Vegita előtérbe helyezését két ilyen kaliberű ellenféllel szemben. Már ha egyáltalán direkt módon lesz megvalósítva, és nem ültetnek fel minket a vonatra...lehet inkább egy ilyen macska egér szituáció bontakozik majd ki, esetleg C17 megint alkot valamit.
Eközben meg Goku esetleg elmegy sörért...vagy ami megkapóbb lenne, ha megint Dermesztőt istápolná energiával, mint azon a bizonyos bolygón, még régen. Úgy is vissza kell adni már a kölcsönt Friezának, Gokut már nem egyszer kisegítette a tornán.
Na és akkor elérkezünk Jirenhez, aki tartozik még nekünk a Dyspo és Toppo szerű maxi. power demonstrációval...Eddig még csak pillanatokra kapcsolatba be a KI koncentrációját, szóval vele még biztos kezdenek valamit a készítők. --
- -Mondjuk az is igaz, hogy a 123. rész /ben/-/óta/ már fentebb kapcsolt , erre kitért Belmod is : " úgy érzem Jirenben felemelkedik valami" , "nagyon rég nem láttam már ilyennek " . Gokut teljesen le is taglózta az a fajta erő, amit bemutatott. --
125. részben én taktikázást várok Friezatol és Androidtól , erre utalnak a különféle támadások is, láttuk is hogy Toppo sarokba szorul(pálya szélére).
Ezt követően viszont jön Toppo és a szintlépése , aminek köszönhetően vagy kiteszi a két U7 tagot , vagy az egyiket és a másikat esetleg majd Goku kezdi el "javítgatni". Vagy talán mindkettőt ..
Jó lesz ez!
-Holnap remélem jön a Japán verzió is a W.S.Jumpból, ahol talán eltérő szöveg is lesz .
-Na meg a képekkel is adósak még, aztán akkor be is jött szóról szóra , amit vártam Spoilerek tekintetében.
szerk:
Egyébként meg nem tudom mit vagyok úgy oda...Toppo hazaküldi Friezát meg C17 et, Goku kiüti magát KaioKennel, majd Vegitat elteszi Jiren , Toppo erről lemarad és haragjában kinyírja Jirent.
U7 Out,U11 Diszkvalifikálva, főpap által.Erre Zeno haragra gerjed és eltünteti főpapot, vele pedig mennek az angyalok is
END!
----------------
Itt a Japán verzió a 126. részből, *némi korrekcióval
-127 cím: " Note that the title for 127 uses the English word "barrier" (baria) which gives us some hope for 17 and thus also Freeza."
Van aki UI ra gondol, erre fel:
"t's doubtful because they typically use Japanese words to refer to that kind of thing, like "wall" (kabe) or "shell" (kara). The English word "barrier" is used for 17's technique and similar techniques used by others like Vegetto and Bobbidi. "
-Késő délutánra befutnak a jelenetek is a heti részből, valószínűleg.
laszlo222 #2105
Természetesen a "leharcolt" GI Migatte no Gokuit én is nagyon várom már, remélem meg is lépik!
Viszont én a végére egy részt várok epilógusnak, vagy esetleg 1.5
Az is jó lenne személyemnek, ha az utolsó talpon maradó nem Goku lenne (vagyis nem ennyire kézenfekvő módon), egyelőre én nem látom miként tudnák Jirent legyőzni.
Vegita és Goku potarát én nem szeretnék, UI Vegita már nem igen lesz...Kételkedem abban, hogy Goku tökéletesíteni tudja az UI-t...
Egy létszámfölényes, taktikázós kifejlet is érdekes lenne, de ebbe megint belerondít Jiren mivolta.
Jó ez!
Szerkesztette: shadowdroid - 2018.01.26. 09:59