Na goku kedvenc része lesz ez a 154. gondolom, mert eddig áhítozott arról, hogy kiderüljön mikor fog Himawari edzéseket kapni.
A byakugant is bármi erőltetés nélkül már képes használni, a falon mászást a kútból meg nem tudom, hogy oldották meg egyből. Az a része bullshit nekem.
Hát az már biztos hogy kedvencek között lesz.
Viszont én is leírtam korábban az aggályaimat a résszel kapcsolatban.
Főleg hogy ez filler és nem tudtunk meg semmit belőle ami hatással lenne a jövőre. És Himawariról sem. Semmit hogyan edz mit csinál, csak hogy mire képes most. Vagy hogyan is érte el azt?
A byakugant használata meg pláne kritikás.
De igen akkor is tetszett. Már csak egy jó Hinatás is kéne. Pláne Himawarival együtt egy jó kis anya lánya nap.
A byakugant is bármi erőltetés nélkül már képes használni, a falon mászást a kútból meg nem tudom, hogy oldották meg egyből. Az a része bullshit nekem.
Haver, pont az egyik legokosabb fórumozónak talállak , és erre egy általános megmozdulást nem értesz? Nem már XD.
Teljesen rendben volt az, hogy nem tudtak falon mászni, és mind 3 tisztában voltak ezzel, és eszüket arra használták, hogy egymást kitámasztva felmásszanak kútból . Nem chakrával másztak fel, hanem csapatmunkával, és a kézpecsét inkább egy jelképnek mondanám.
Visszatérva a részekhez.
143-154:
Összegségben vegyes, de néha kiváló részeket kapunk .
Boruto sorozat mindenképp kap arra egy pirospontot, amiért a többi karaktert se hanyagolják el , és igen, néha gyenguska animációt, és sablonos szövegeket ismétlik , de a rész végén mégse érzem azt, hogy felesleges néztem végig .
Szamuráj csajszi bekerült a kedvenceim közé, és remélem minél többet fog szerepelni .
Utolsó kettő ending nagyon megtetszett^^.
Szerkesztette: dungeonlord - 2020.05.19. 20:33
Nagyjából 1-3 hónap leállás történt, manga és animénél .
Mangák azóta visszatértek a rendes hetekben, ezért úgy gondolom, hogy az anime munkák is visszatértek.
Részben vannak olyan hírek, Japán sikeresen legyőzte koronát stbstb. Legtöbb infót Bastian már leírta .
Futó no stop animék esetében, mint a one piece vagy borutonál szerintem fél éves pause lesz .
https://www.anime...ay/.161114
Július 5-én kerül adásba a következő, új rész. Onnantól kezdve pedig minden visszatér a rendes kerékvágásba.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Köszi szépen!
Azért elég gyengus semmilyen résszel indulnak egy ilyen nagy szünet után, és még a következő se lesz jobb. NA majd az azt követő.
Amúgy ilyenkor mi van a konohai védelemmel. Nem tudják kiszúrni egy idegen ninja chakráját?
A húga meg nem konohai shinobi mégis azok között a sírja konohai jelzéssel. Hát már elég gáz ha ez szúr szemet nekem a rész nézésénél. Tényleg nagyon gyenge volt.
Nyilván szándékos volt a szümet, hogy utána egy ekkora horderejű epizóddal folytathassák, amire megéri várni... kicsit gondolkodjunk már, mielőtt rányomunk az "Elküld" gombra...
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
Tudom miért volt a szünet. És nem ez a nagy visszatérés, de ez a filler még ha sorban is jött volna akkor is nagyon gyenge lenne.
Valahogy jobban is időzíthették volna a szünetet. pl. 1-2 héttel korábban ha nem lehet annyival később. Mert az előző fillerek azért sokkal jobbak voltak.
Felesleges ezen vitázni goku. Sajnos a világ úgy áll, hogy akár nálunk is újra bevezethetik a korlátozásokat ismét, ahogy Japán is dönthet megint emellett. Amíg nem lesz konkrét működő ellenszer, addig ezt el kell viselni. Belehet állni azok közé akik azt hiszik, hogy ez nagy felhajtás addig amíg rá nem jönnek, hogy majdnem minden 2. ember rendelkezik valamilyen krónikus alapbetegséggel, amivel vígan eltud élni hosszú éveket, de ha jön egy ilyen vírus az ezen változtat. Ezek miatt ezeket a nehéz döntéseket meg kellett hozni és szerintem még mindig jobban jártunk a kb. 2 hónapnyi szünettel, mint ha idén már nem is jelenne meg több rész, vagy ahogy a DB Super járt. (abszolút nem követem a DB sorozatot, de azt tudom, hogy hopp egyszer csak nem készítettek több részt)
Nyilván leadhatták volna még annó ezt a részt, de már nem volt biztonságos ez a számukra, korábban meg azért nem akartak lelécelni, mert dolgozni is kell valamit.
Boruto tekintetében pont nem is releváns ezt a filler dolgot felhozni, mikor te pont tisztában vagy azzal, hogy lefut 1-2 teljes cannon rész, amit követ 3-4 kiegészítő félig cannon 'filler', majd vannak a több részes teljes fillerek, amik vagy kapcsolódnak valahogy a sztorihoz, vagy nem. Többségük elmegy, kivétel azok amik semmilyen izgalommal, vagy előrelépéssel nem járnak, vagy túl hosszúra elnyúlik. Ilyen volt ugye a Hozuki filler arc, amiről persze megint a legvégén derül ki, hogy történetkiegészítés, tehát nem 100%-ban filler.