Filmek & sorozatok
Jaja, arra gondoltam De az első is beteg volt, és a második meg a negyedik is érdekes volt.
Itt van nálunk az unokatesónk, és az öcsém véginézette most vele az első két évadot, egy-két részt én is néztem, király volt Sok visszautalás van az első két évadra, úgyhogy tényleg nem butaság visszanézni, ha az embernek van rá kedve meg ideje.
Jon írta:
Megkértem, hogy privátban írjatok, és azt is mondtam, hogy téma lezárva. Úgyhogy töröltem/szerkesztettem azt a két hozzászólást, de egyébként mind a kettő jogos volt, meggondoltam és átgondoltam. Igaza van Sabakunak, fölösleges ez a két hetes szabály, kicsit elragadtattam magamat (mentségemre legyen mondva, azért kicsit elfajult a topic a múlt hét elején). Akkor legyen 3 nap a határidő, viszont a spoilerek használatát kérném továbbra is, mivel nekem (ellentétben Sabaku véleményével) pont így átláthatóbb, és ésszerűbb, egyszerűbb a dolog.
De ha senki sem ért velem egyet, és mindenki utálja ezeket a spoiler tag-eket használni, akkor írjon az, akit zavar, PRIVÁTBAN. Ha a többség ellene van, akkor azt is hajlandó vagyok átgondolni. Hiszen mindenki egyért, egy mindenkiért, vagy mi.
Viszont itt a téma tényleg szigorúan lezárva.
Ugrás a fórumra: |