Vegetto meg a fúzió mellet szol az is hogy amikor a lányok megalkották Keflát ők is igen kimerültek és fáradtak voltak. Mégse volt Keflának semmi baja. Még akkor igencsak volt róla szó is itt. Eléggé fura is volt.
Szóval lehet ugyanez Vegettoval is. Két kimerült tag fúziónál mégis tele lesz energiával. Ha meg nem akkor jön a szokásos és 1-2 perc harc után szétesnek és jöhet megint Goku aki maga befejezi a küzdelmet. Persze UI formában.
Egy jól megírt történettel és kellő drámával/karakterfejlődéssel Gohan egy filmet simán el tudna vinni. Jó lenne a Cell sagahoz hasonló badassként látni már
Nem azért vagyok itt, hogy beilleszkedjek a világodba, hanem azért, hogy létrehozzam a sajátomat.
Bár az is hozzátartozik az elméletemhez, hogy Toriyama szerint a Zamasu arcban meg akarták ölni Vegitát és Goku központúvá tenni, csak később rajongói nyomás miatt jött Vegito.
Ebből kiindulva sima UI Goku lesz a vége.
Az egész Super arra az alaptézisre épült fel, hogy Goku és Vegita összedolgozva, akárkit legyőznek.
Milyen rajongói nyomás? Toriyama nem akarta egyáltalán használni Vegitot, Toyotaro hozta fel neki, hogy használni kéne nem a rajongók.
De az előző arcban volt Vegito és kész a mostaniban biztosan nem lesz. Mindenki ismeri a félmeztelen UI Goku-s posztert. Láttuk már úgy Gokut? Mindenki tudja a választ nem. A Dragon Ball Z Dokkan Battle játékban is bekerült a félmeztelen UI Goku.
Szóval Vegita megpróbálja majd, de kudarcot vall ismét és a végén UI Goku fogja befejezni az egészet.
Én láttom benne a megkötést már pedig azt, hogy nem tudja akármikor előhívni az UI-t, csak ha előtte félholtra verték. Lehet majd képes lesz megtanulni használni, de emiatt még nem ő lesz az ász.
Sokan azt is felhozták, hogy így erősebb lesz mint Beerus. Egyáltalán nem láttuk azt, hogy milyen erős igazából ha szabadjára engedi minden erejét. Szerintem a tapasztalata miatt még simán erősebb lenne mint UI Goku.
Szerkesztette: Jaeger - 2018.01.24. 19:31
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Jaeger keresd vissza a Toriyama interjút Vegettoról, egy 3 hónapja volt. Általában a történetírók előállnak egy verzióval, amit aztán ő saját maga igazít a szája-íze szerint. Kale például az U11-be tartozott volna, csak átkerült végül az U6-ba.
Vegettoról elmondta, hogy az eredeti forgatókönyv szerint Vegitát megöli Zamasu, de a rajongói nyomás miatt csinált egy alternatív forgatókönyvet, ahol nincs más választás, mint a fúzió.
Egyszeri használatra tervezte Vegettot, de az az ötlet, hogy egy harcosban egyesül Goku és Vegita legjobb tulajdonságai, túl népszerű volt, hogy elengedjék végleg.
Milyen rajongói nyomás? Toriyama nem akarta egyáltalán használni Vegitot, Toyotaro hozta fel neki, hogy használni kéne nem a rajongók.
De az előző arcban volt Vegito és kész a mostaniban biztosan nem lesz. Mindenki ismeri a félmeztelen UI Goku-s posztert. Láttuk már úgy Gokut? Mindenki tudja a választ nem. A Dragon Ball Z Dokkan Battle játékban is bekerült a félmeztelen UI Goku.
Szóval Vegita megpróbálja majd, de kudarcot vall ismét és a végén UI Goku fogja befejezni az egészet.
Én láttom benne a megkötést már pedig azt, hogy nem tudja akármikor előhívni az UI-t, csak ha előtte félholtra verték. Lehet majd képes megtanulja használni, de emiatt még nem ő lesz az ász.
Sokan azt is felhozták, hogy így erősebb lesz mint Beerus. Egyáltalán nem láttuk azt, hogy milyen erős igazából ha szabadjára engedi minden erejét. Szerintem a tapasztalata miatt még simán erősebb lenne mint UI Goku.
Off:
Jiren ellen nem verték félholtra, maradt SSB ban és túlhajszolta magát feltehetőleg a KaioKen segítségével ( amihez persze kellett Jiren ), aminek köszönhetően belezuhant a Genkibe . Majd ezt követően jött valószínűleg a másik jellegű viaskodás, amiről Whis is beszédet tartott. ( Ekkor változott meg az arcvonása is Gokunak... )
Aztán persze Kefla ellen már kimerült SSB formából és padlót fogott, de itt sem csak ez volt a lényeg, hanem amit az angyal is mondott, ismételten.
On:
-Annak örülök, hogy a torna alatt már nem igen kapunk Vegita UI-t. Aztán a jövőben meg kitudja hogy lesz...ha lesz valahogy, egyáltalán.
Goku és Vegita szerelemgyereke még összejöhet, de remélem ez sem fog beteljesülni.
Na és a Goku UI támadó/védekező forma szétbontása sem igen valószínű már, pláne ilyen direkt módon. De még az sem biztos hogy a jelenlegi epizódokban megtörténik a tökéletes elsajátítás, még Beerus sem jártas ebben megfelelően.
Azt sem bánnám ha ez sem következne be, és inkább Vegitaval párban alkotnának valamit a legvégsőkre, potara nélkül.
-A következő részt ( 125 ) egyébként Yashima fogja animálni, ő lesz az animációs supervisor.
Én nem számítok lehengerlő megvalósításra...
-A 126. ban viszont egész korrekt lesz a felhozatal, "Script: Ayumu Hisao; Storyboard: Yoshitaka Yashima, Tadayoshi Yamamuro; Director: Takao Iwai; Animation Supervisors: Tsutomu Ono, Yasuhiro Namatame " .
Yamamuro remélem igényesen összepakolja a dolgokat, ebben a részben megkapóbb cselekményt remélek.
Jaeger#2085
Nem ismerjük Vegita szintjének a korlátait, de sztm inkább SSB 20xKaioKen hez áll közelebb, mint az UI hoz.
Egyelőre az a biztos, hogy egálban küzdenek Gokuval, Jiren ellen. Jó lenne ha még valami extrához nyúlnának a maradék pár részben a készítők, ami Vegitat illeti.
Szerkesztette: shadowdroid - 2018.01.24. 20:15
Vegita új formájának még nem igen tudjuk mi a határa, de majd a 126-ik részben kiderül. De szerintem a mostani formája egy majdnem UI. A szeme árulkodó ebben.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Egy jól megírt történettel és kellő drámával/karakterfejlődéssel Gohan egy filmet simán el tudna vinni. Jó lenne a Cell sagahoz hasonló badassként látni már
Volt már egy olyan A Bojack-es Movie, ott Gohan volt a főszereplő és kb olyan volt mint Cell ellen
Ne legyen már gohan movie... Annyi más sokkal érdekesebb karakter van most a dbverzumban(hit, jiren, u6-saiyanek,angyalok,istenek stb.)
Tudom hogy sokaknak fáj gohan kiesése, meg kb a nullával egyenlő teljesitménye az egész superben.
De Látszik hogy toriyamát sajna nem nagyon érdekli. Még egy kézenfekvő motivációt is alig tudtak adni szegénynek.
amúgy emiatt kicsit nem is bánom hogy vége van
a supernek, mert egy uj széria talán odafigyelne a logikára. És könyörgöm, menjen már át valaki a one piece directorok közül.
Legyen így, de jó lenne megtudni, mi Jiren eredeti kívánsága.
Egyébként Jiren a torna első pár percében kiszórhatott volna mindenkit. Fura lenne, ha ekkora heroikus küzdelmek után egyedül nyerne.
"Azt kutatom ami az erőn túl van"
Vagyis, nagyon valószínű, h egy ehhez köthető kérdés és arra a válasz lenne a kívánsága.
Ha meg is tudná, vagy sejtené már azt, annak elérését nem hiszem kívánság formájában biztosítaná magának. Önerőből fogja átlépni a határokat. Legalábbis, ahogy az eddigiek alapján megismerhettük a karaktert.
Freezának egyébként ezt kellene kívánni: "Bárcsak meghalt volna az összes sayain, amikor felrobbantottam a Vegita bolygót" - nincs Goku, nincs halál, de van uralom