Sabaku írta:
Noted. A következő cél még nekem az Emily Carolltól a Through the Woods, a webes cuccai nagyon bejöttek a nőnek.
Az egyik magyar rajzoló srác munkáira emlékeztet, tetszik ez a stílus.
Capac: Na jó de nem én csináltam a szobát.
Duma topic 14
Sabaku írta:
Noted. A következő cél még nekem az Emily Carolltól a Through the Woods, a webes cuccai nagyon bejöttek a nőnek.
Saphira ezt annyira meg tudom érteni, 11 éves koromig szülésznő akartam lenni. :3 Én szemrebbenés nélkül végig tudok nézni erről szóló videókat. Teljesen normális dolog.
Gman, vannak nők, akik szerint szülés közben minden női méltóság odavész, viszont azt gondolom, aki értelmesen áll hozzá a dologhoz, nem úgy fogja ezt fel, hogy " úristen, hányan látnak most így", hanem elfogadja, hogy ez egy csodálatos női feladat, minden velejárójával együtt. Megtiszteltetés gyereket szülni, ahogy anyukám mondta nekem.
Azontúl nem tudom megérteni, miért gondolja sok nő, hogy a császármetszéssel jobban járnak, és eszük ágában sincs természetes úton szülni. Nekem meséltek a császármetszésről, és az alapján, amit mondtak róla, úgy vélem, hogy talán a szülőszobában kényelmesebb, de utána az életben sokkal kényelmetlenebb...
Azért azt se felejtsük el, hogy egészségügyi okok miatt nem mindenkinek ajánlott a természetes szülés, nem mindenki szülhet természetes módon. "Szép" dolog természetesen szülni, kisebb az alergiás és asztmás megbetegedések stb. előfordulási aránya a természetes úton született gyermekeknél. De mégsem jelenthetjük ki, hogy a császár kényelmi megoldás lenne.
Tudom, hogy nem csupán kényelmi megoldás, mert tényleg van olyan helyzet, amikor más nem jöhet szóba, kifejezetten azokra tértem ki, akik alapból bele sem akarnak gondolni a természetes szülésbe. Talán nem túlzás azt állítani, hogy néhol "divat" lett a császározás. Mondjuk jobban belegondolva, talán nekem sem lenne más választásom. Nem tudom, mennyire számít ilyenkor, hogy extrém módon rövidlátó vagyok. Azt tudom, hogy császározni szokták azokat, akiknek meg van műtve a szeme és ez érthető is. ( nekem azt javasolták, ha mást nem, legyek túl a családalapításon, és utána gondolkodjak el a műtéten, amit eddig egyetlen szemorvos sem javasolt jó szívvel... )
Nem tudom mi történt tegnap óta, Kaze, de nekem most 108 forintot ír a No Escape-re meg a Through the Woodsra is XD
http://www.bookde...0785145134
http://www.bookde...0571288656
A hardcover is 200 fortint lenne. De euróban meg már megint 15 körül írja. Vajon ha most gyorsan megrendelem ezt a kettőt összesen 216Ft-ért, levonják utólag?
Sőt, most nézem, majdnem mindenre ilyen 90-210 fortint közötti összeget ír. Most kéne mindent begyűjteni gyorsan.
Luna, speciel én is császárral szeretném majd megszülni a gyerekeimet, de ez mindenkinek eleve egyéni döntése (kivéve ha muszáj másképp), csak már jó 10 évvel ezelőtt ezt eldöntöttem magamban és azóta se változott.
Amúgy valamiért nekem is úgy rémlik, hogy akiknek a szemével ügyködtek azok így szülhetnek, talán a megerőltetés miatt nem tudom, már nem emlékszem pontosan, majd gyakorlaton vagy ofőmtől aki szülésznő megkérdezem.
Előbb esett az eső, azelőtt meg sütött a nap, és most olyan igaz tavaszi illat van.
A megerőltetés miatt nem lehet, igen... az esetleges repedések, szöveti sérülések elkerülése végett. Főleg, ha varratok vannak a szemben... Amúgy nem hiszem Vera, hogy pont a császárt ne hagynák, inkább a természetessel szokott gond lenni.
Annyira örülök én is, hogy tavasz van. :3 Tegnap sétáltunk egyet a szüleimmel meg a húgommal. A cicám is egyre többet van kint. Ja és most tavaszi szünet van, szóval nem Pécsen vagyok, hanem itthon.
( 69. hsz-em az új fórumon... paff. xD )
"The Book Depository is entitled to withdraw from any contract in the case of obvious errors or inaccuracies regarding the goods appearing on our website. If an error or inaccuracy is discovered with regards to the advertised price of the goods that you have ordered, we will contact you as soon as possible by email. This will be to inform you of the correct price of the goods, and to ask you if you wish to continue with the order at the amended price, or to cancel the order altogether."
Picsába, pedig olyan szép lett volna
Luna te meg nem értem miért akarod agyonromantizálni a szülést, főleg a nyilvánvaló egészségügyi problémákat és az egyéni preferenciákat tudatosan ignorálva. Ráadásul még csak nem is tapasztalatból, hanem a levegőbe beszélve.
Veracchi írta:
Luna, speciel én is császárral szeretném majd megszülni a gyerekeimet, de ez mindenkinek eleve egyéni döntése (kivéve ha muszáj másképp)
Ugrás a fórumra: |