Szerintem az a rasengan azért volt olyan erős, mert a pecsét elszívta az előző erejét és egyszerre engedte ki a másikkal.
Valami ilyesmire tudok gondolni.
A Tentou elpirulgatása mintha szerelmes lenne Borutoba.
Én úgy emlékszem, hogy a shippuuden openingjei mind filleresek voltak, max az első három nem volt az, de pl. tisztán emlékszem, hogy már a 80. rész környéki is ilyen volt.
Többségünk úgyis átugorja. Nekem valahogy nem jön be se ez, se az előző, nem tetszik. Az első 2-3 még elment.
Következő rész megint filler, de szerintem nem 100%-ban lesz az, belefogják építeni. ÚGyértem, mint a börtönös arc-ot, ami szintén nem a manga alapján készült, de simán tekinthető canon kiegészítésnek. Elvégre mostanság jobban szeretnek novellákból dolgozni, meg a történetírókból sem egy van.
Annak örülnék, hogyha a jövőben olyan fillerek lennének amik az eredeti sztorit egészítik ki, úgy mint a börtönös arc valamennyire, persze ez is csak egy résszel lett belemagyarázva a végén.
Az olyan hülyeségek amik régen mentek, mint a füstté váló emberek...
Vagy ami még elfogadható az ha valami slice of life részeket tolnak, ahol valami értelmesebb küldetést kapnak, mint a sima Naruto vége felé is. Azok nézhetők voltak többnyire.
Szerencsére rájöttek, hogy az emberek többsége elhányta magát a visszaemlékezős fillerektől így azokat nem erőltetik.