Majdnem fél évig jegeltem a sorozatot, mert ezt a bizonyos Shukau fogócska arcot borzalmasnak találtam, hisz a sorozat fő gonoszáról van szó, és képes volt 2 Gennin könnyedén kicselezte .
Ennél azért többet vártam , és maga az arc kivételezése se volt a legjobb .
Fontolóra is vettem az alap Naruto újra nézését , és majdnem el is kezdtem , amig az egyik ismerősöm nem említette a kövi arcot .
Nem szarakodtam, és folytattam tovább 127.résszel , ami kifejezetten tetszett Shu és Kurama beszélgetése, akik ősi riválisból lettek baráti riválisok . Hogy telnek az idők xD .
De a 128. résztől elkapott a nosztalgia , vagy talán sors keze van dologban ? Eredetileg újra akartam nézni a teljes Narutot, erre bumm egy időutazás ^^ .
Naruto és Boruto találkozása , és a esti beszélgetése(amikor Naruto kérdezett a szülökről, és sírt) irgalmatlanul jó sikerült , és óriási pirospont az animációs csapatnak, akik visszahozták a régi Naruto ostokat . Briliáns húzás volt.
Ott van Jiraya, vagy Jiraya könyv jelenet is nagyon adta .Amikor felnőttek nem akarták odaadni a könyvet Borutoéknak xD .Hinata fején is szakadtam xD
Na nem is szarozok tovább,folytatom 130.résszel^^ .Addig kerülöm a spoiler véleményeket XD
Talán ez lehet a legérdekesebb arc a Borutonál XD .
Szerkesztette: dungeonlord - 2020.02.16. 14:36