Köszönöm szépen az újabb rész fordításával végzett munkátokat!
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Köszönöm szépen a munkátokat! Az újabb résszel kapcsolatban!
Nem vita kedvéért, de XW mikor is alkalmazott kontroll képességet? Mert én nem emlékszem rá. XW erő típusú lélekmester lenne. Bár én személy szerint inkább sorolnám gyorsaság típusba. Valahogy képességekben is mindig arra húzott.
De amúgy én is kíváncsi lennék mi is lehetett az amit XW alkalmazott? Inkább valahogy tolta inkább őket. És a mostani 214-ben is alkalmazta csak más célból. Az most mi lenne? Pláne tényleg korábban ha még nem támasztották fel?
Amúgy volt szó előzőleg hogy Bibi néni második lelkén minden gyűrű legalább 50.e éves. Most ez valami különleges szám lenne? Mint a 100.e éveseknél? Valami nagy szakadék? Mert hogy azokat már mind kitűnő első osztályú gyűrűknek nevezték?
Ez is valamilyen lépcső? Mert gondolom TS-se fog később ennél fiatalabb gyűrűket beszerezni. És ha jól sejtem a sokkal idősebb meg mér ritkább én nehezebben fellelhető. Lényeg hogy ez is egy különleges szám? Életkor lenne?
Köszönöm!
Szerintem csak erőt próbál adni nekik azzal az energiával, ők meg saját maguktól másznak, 06:12-től látszik is hogy maguktól haladnak. A lock az tényleg kontroll szerű képesség, de idevehetjük a bűbájt is nyugodtan.
Én úgy vettem, hogy XW inkább tolta őket. Arra kellet, hogy egy hatalmas testet tudjon mozgatni.
De hogyha az 5. képessége kontroll lenne, meg tán a bűbáj is. Akkor aztán XW elég jó. Mert eleve erő típusú, de inkább tartozik gyorsasághoz. De még kontrollt is tud alkalmazni.
Ilyen animációs bakik bőven vannak. Hányszor volt már róla szó.
Ha vissza gondolunk minden harcra, akkor egyértelmű hogy másoknak is vannak hasonló kontroll képességeik és mégis erő, gyorsaság vagy védelem típusúak. De ha tolta őket, akkor sokkal egyértelműbb nyomokat hagytak volna, így szerintem csak támogatta őket, de kinek mi, úgyse fog kiderülni.
Lényeg hogy azzal segítette előre őket. De később is alkalmazta TS-on mégse az volt!?
Ugrás a fórumra: |