Én félretenném az erőviszonyok vitáját.
Engem egy valami nagyon érdekelne, mégpedig E.N.D. lénye. Zeref legutolsó és legerősebb démona. Viszont sosem jelent meg úgy, mint a Kyuukimon vagy Deliora. Akkor miért kell tőle ennyire félni? Senki nem tudja mire képes, senki nem tudja mik a motivációi stb. De Gray nekimegy Natsunak csak azért, mert Ő E.N.D. Nem tudom összerakni... Oké, hogy Kyuukimonnak elvileg DNS-be kódolva ott volt, hogy vissza kell térni Zerefhez, de nekem ez is eléggé sántít. Nekem az jött le a mangából, hogy ezt a vissza kell térni Zerefhez célt Mard Geer találta ki és ez elfogadható célt jelentett a többieknek. De Natsu amíg meg nem jelent Zeref, nem mutatta jelét, hogy annyira hajszolná Zerefet, csak minden feketemágus fel akarta támasztani... A halálban egyetértek az előttem szólóval: most az emberi énje vívja élet-halál harcát, de gondolom ezt is meg lehet nyerni, ahogy más sztorikban is meg tudták a srácok
Mindenesetre érdekelne, hogy a tudatlan félelem, vagy valami konkrét tapasztalat van az E.N.D. mögötti félelemnek... Gondolom van pár hülyeség a gondolatmenetemben, és bocs ha ez zavar valakit csak "hangosan" gondolkodtam