Épp 2016-os, valamire való Horrorfilmeket keresek, amikor belefutok ebbe és csak pislogtam, mikor megláttam, hogy a stáb magyar:
Moth (2016)
Na jó, annyira azért... nem lepett meg... pedig még a mítosz alapvetően érdekes is, meg rövid ideig engem is lekötött ez az egész hűhó.
Különben kezd feltűnni, hogy egy ideje normális horrort vagy thrillert már nem találni. 10-20 évvel ezelőttről egész jókat, sőt olykor egyenesen szuper alkotásokba bukott bele az ember, de most csalódás csalódás hátán ill. túlzok, mert túl nagy elvárásom nem igazán van már manapság ezekhez a kategóriákhoz.
Ráadásul, az elkövetkezendő Marvel filmek se nagyon nyerték el a tetszésem eddig. Vagy csak nincs valami nekem való Fő gonosz bennük még...
( Talán ma este késve ugyan, de megnézem a Saul fiát. Volt egy másik lehetőségünk Február környékén, moziban, de ilyen témákat az osztállyal inkább nem veséznék, mert csak végig sírják és elbagatellizálják az egészet. )
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.