Saphi, valaki beregisztrált Feanor néven, hogyhogy még nem mentél hozzá feleségül? Vagy a b*zis nevű Glorfindelre vársz? 
Duma topic 14
Ishida írta:
Az igazi trollok biztos megkérdezték volna, hogy az Ender's game az egy jó film ugye?

Reflex volt, meg így szeretek válaszolni, mert így tudja mindenki, hogy kinek válaszoltam. De nem rémlett ilyen szabályzati pont.
Viszont akkor még egy felkerült a 4 szavas szabály mellé a "Vicces Szabályok" közé. 
Saphira írta:
De téged senki sem szeret.
Sabaku írta:
Az Ender's game filmben olyan szar lett, mintha egy kutyával megetették volna az (amúgy zseniális) könyves alapanyagot, aztán belehánytatták volna egy pottyantós budiba. Rettenetes az egész.

Az igazság néha fáj, Capac.
Arról nem is beszélve, hogy magyarul a könyvet annyira félrefordították egy-egy helyen, hogy csak Sabaku enyhe pánikrohama nyugtatott meg arról, hogy az angolban nem ez van. De e-book linket még így sem küldtél, kereshettem magamnak.
A film meg ugyanúgy nem létezik, mint a Mátrix 2-3 és a Battle Royale.
Jesszus, na jóvan most már akkor biztos, hogy ha valaha is kezembe kerül a könyv az nem magyar változat lesz. 
Ti aztán tudjátok, hogyan kell elvenni valamitől az ember kedvét. XD
Na mára ennyi belőlem emberek, megyek fordítani. Aztán meglátjuk, visszatérek-e vagy sem. Ez a hatalmas Moderátor Isteneken múlik csak. :lffy :lcy
Saphira írta:A film meg ugyanúgy nem létezik, mint a Mátrix 2-3 és a Battle Royale.
"Ayumicsudi" hát nagyon vicces amint egy admin tudja használni az új klienst remélem segítenek valami eredetibb nicknevet találni szegény rajongómnak. Nem szeretek osztozni. Irigy dög vagyok.
A végjáték filmmel is maximálisan egyet értek. Ford bácsi legrosszabb filmje és nagyon rossz adaptáció. A Mátrix "2-3" pedig egyenesen bűn az emberiség ellen! Viszont itt tudom off de Cibola meghódítva. van 1-2 kiba nagy "plot hole" amit nem értettem mert totál felülírja azt amit eddig az övlakókról tudtam-hittem, de nem volt rossz könyv.
A fórum számozásának meg kell fordulnia. Természetellenes így!
| Ugrás a fórumra: |