DB Daima 1:
Nagyon szép rajz, grafika, animáció! Hihetetlen minőség, edddig ilyet nem láttam!
A Démomvilág mindig is érdekelt, mert hiánycikknek éreztem a DB-ből!
Micsoda? A Namekaik is onnan jöttek? Nahát... Ez meglepő!Ott is vannak gömbök? Na, ez méginkább…
Viszont akkor azt a dolgot, hogy Zalama, a sárkányisten hozta létre a super gömböket, el is felejthetjük? Vagy azok más jószágok?
Na, kedvcsinálónak tényleg jó volt ez a rész!
DB Daima 2:
Ezzel a résszel csak annyi felvetésem lett volna,hogy ha már ilyen kicsik lettek és bajuk van az erejükkel/távolság érzékeléssel, stb, akkor igazán bemehettek volna a tér-idő szobába, amig Bulma javitja az úrhajót.
Mondjuk ezzel lehet, hogy összekavarták volna az erőket..
Ez is jó rész volt.
DB Daima 3:
Goku hülyeségei nagyon tetszenek, igazi kis dilis
A bot használatának tényleg racionális értelmes is volt, azon túl, hogy ezzel teljesen intaktak maradnak az első DB és GT epizódokkal! Nagyon okos elem volt!
A démonvilágot úgy látszik, hogy nagyon átgondolták! Tartalmas dologkat sejtet, nagyon örülök, hogy ezt választották témának!
Eddig semmi gondom az egésszel, már most 10x jobb, mint anno a GT!! AZ egészen nagyon érződik Toriyama sensei stilusa, főleg a birodalmi átjáró hajók designeján!
DB Daima 4:
Ez a rész is tetszett. Meglepő, hogy a démon-világot eddig egyfajta pokolnak gondolhattuk, de ez egy teljesen normális hely, a maga szabályaival és érvényében. A rajzok továbbra is hibátlanok, a kidolgozottság pazar, Goku pedig pont olyan hülye, mint azt várni lehet! 
Alap a varázs, de nem ismerik a Ki-t és az energia-támadásokat...
Nagyon érdekes koncepció!
DB Daima 5:
Sok új ismerettel nem gazdagodtunk. Talán annyi, hogy Shin fajának tagjai, a glinek is sokan inkább a külvilágba menekültek.
Meglepően gyenge itt mindneki. Gondolom Buu-t is valami varázzsal gyúrták ilyen marha erősre és azokat a Tamagai-okat is valami ilyen módon ruházhatták fel erővel.
A designe, amit láthattunk eddig az op-ben róluk számomra olyan,mintha Toriyama valami atlantiszi , víz alatti DC vagy valamilyen más kiadótól nyúlta volna a formai elemeket 
Goku teljesen megszokta a testét, rommá vert midnenkit, gyerünk hát a kalandra fel!! 
Az állandó ismétlés Gokuról az op-ban kezd már igencsak uncsi lenni, de hát ennek a sorozatnak a célja az évek alatt elveszitett, 10 év környéki korosztály visszaszerzése, igy azért érhető....
DB DAima 6:
Ez már elég gyerekes rész volt, Minotaurusz meg minden marhaság... , inkább olyan fillérnek érződött.
DB Daima 7:
A Démonvilág szabályaiból kapunk bővebb ismertetést. Nagyon szigorúnak és rendezettnek tűnik itt minden. A megközelítés nagyon érdekes és izgalmas is, szerintem. A démonvilágban is van kachin? Még erre is gondoltak... Mintha minden korábbi dolog, amit a kaioshinektől láttunk a normál világban, -visszaköszönne itt sokszorosítva. A varázsbabnak megelelő bogarak,kachin, stb... Goku hozza a formáját, nem bír magával, nem vár senkire
Azt az oldalát is kihangsúlyozzák, hogy buta és illetlen, mint a tök. Nagyon tetszik!
DB Daima 8:
Ez a Tamagami tényleg elég erős lehetett, mert a végén úgy láttam, mintha Goku már ssj2-be változott volna.
Arisana mesterkedései jó kis izgalmakat vetítenek előre és az is érdekes, hogy látthattuk az 'Új BUU' készítését.
Jó rész volt, nagyon tetszik, ahogy részről-részre egyre többet tudhatunk meg erről a világról!
Még a végén kiderül, hogy nincs is itt semmi látnivaló, ők is csak normális lények a maguk nemében.
Az elég érdekes, hogy itt a Glinek egyszerű fajnak számítanak, viszont a Földön már nagyon nagy hatalmú lények.
Érdekes lenne egy rész arról, hogyan lettek ők a Kaioshinek ott...? 
Vegita a démon világban is Vegita és arrogáns
Nagyon jó poén lett a végére!
DB Daima 9:
Nahát,még a saiba-magok is innen vannak?
És Majin -kuu? Hát, ez nem volt valami fantáziadús, de ha minden igaz, akkor ez a lény iszonyatosan erős lehet, bár a megjelenése alapján nem tudom komolyan venni...
DB Daima 10:
Valamelyik korábbi részben ötlött fel bennem, hogy jó lenne tudni a kaioshinek kiválasztását a földi királyságokban, de már meg is mutatták!
Ez a Daima nekem inkább egy kis hiánypótló fillérnek érződik eddig, mint kanon storynak, viszont azt nagyon szép animációval kapjuk! Ez a majin ku valami vicc?
Talán még a Broly sem volt ilyen jól megrajzolva. …
Így félúton eddig azt mondom, hogy 8.2/10
Az opening betétdala lehetne jobb, de kb eddig csak ennyi kivetnivalót találtam rajta.
DB Daima 11:
Na,ez a második majin már érdekesebb.... Már nemsokára megismerjük a recepptjét:
-Egy kis saibaman -bogyó 20 cm mélyen,
-Egy pici glen-nyál,
-Nagy fazékban összekutyulva minden féle boszorkánysággal
Kicsit szerintem erodálják ezzel Majin Buu mítoszát, de hát ez van, itt ami nekünk rejtély, az ebben a világban fő foglalatosság...
Vegita harca is tök érdekesen alakul. Már vártam egyébként az "én harcolok most, nem te..." csetepatét.. 
Most már valahogy érdekelne az, hogy az angyalok faja honnan ered?
Az is érdekes lehet...
Eddig nincs szerintem ok panaszra, az erőskálát nem barmolták még szét..
Esélyes viszont, hogy Toriyamát ismerve ez rövidesen meg fog történni...
A rajzok kitűnőek, a karakterek jól kidolgozottak, az animáció fergeteges. Mondjuk ezt a polipot annyira nem lehet komolyan venni,nem félelmetes. Broly bolygóján a kullancsok sokkal rosszabbaknak tűnnek.
DB Daima 12:
Na, ez a rész is hozott izgalmakat! SSJ3 Vegeta? És milyen nyuodt, menő stílusa van!! Nagyon tetszett a designe, noha az átváltozás varázsa távolról sem okozott egy kis libabőrt sem! Az egész Daima sajnos olyan, mint a kispályás foci, szerintem.
Nem igazán lehet komolyan venni ezekben a méretekben a dolgokat.
Majin Duu sokkal nagyobb csokifüggő, mint Buu. Érdekes lenne egy párharc közöttük...
Már az előző részekben is arra gondoltam, hogy Majin Buu miért nem győzte le a Tamagamikat?
Nomeg honnan az isteni ki? Mert úgy néz ki, hogy aki innen jön, annak ez 'alapfelszerelés'.. Na, hátha ezekre is adnak majd valami választ.
DB Daima 13:
Baromira unalmas és semmitmondó rész volt, elaludtam rajta. Már az előző részeken is éreztem, hogy a koncepció kezdett kicsit sablonossá válni, de ez a rész kimondottan filler volt! Borzasztó, mert ez most kb 3/10, vagy még annyit sem ér. Nagy megagyerek, vagy mi a lópikula... , ekkora marhaságot.
Nagyon remélem, hogy ezt a trendet nem fogják folytatni...
DB Daima 14:
Ez a rész tetszett, a namekitől pont ilyen dolgokra számítok! Titokzatos mágia, varázsszavak, stb.. minden remek volt, az animáció stunning!!
Most hírtelen nem tudom, hogy a mangában Monaito mit mondott a nameikaik eredetéről, de szerintem érdemes lenne összevetni a kettőt, mert mintha nem teljesen ugyan az a story lenne...
DB Daima 15:
Ez a rész sem volt rossz, a démoni fegyverek kifejeztetten érdekesnek és erősnek tűntek, a második démonvilág harcosai nekem nagyon haramiáknak néztek ki. 
DB Daima 16:
Kiszámthatóvá vált a sorozat, de nem rossz. Ez a szem is elég egyszerűen megkerül a főmuftihoz, akivel majd biztosan nem lesz könnyű megküzdeniük. Nomeg ott van Majun Duu is..
Kicsit unottá vált számomra az egész és nem is igazán lehet itt komolyan venni semmit.
Látszik, hogy 6- éveseknek készült, de legalább a tartalom érdekes és a rajz is gyönyörű.
DB Daima 17:
Na, ez a Gomah elég tápos lett, de nekem nem tűnik többnek, mint egy pride trooper ruhába felfújt kis senkinek.
A harcok közepe felé már a körmömeg vágtam, mert annyira nem érzem veszélyesnek... 
DB Daima 18:
Gokunak ez a formája nagyon meglepett! Mi a fene ez? Olyan, mint amikor a GT-ben SSj4 Goku és Vegita ssj4 Gogeta-vá alakultak....
És még ezzel sem bírt a Gomah-királlyal. Na, a kívánság is érdekes lehetett, szerintem nem azt kívánta, mint Arisan akarta.
DB Daima 19:
Na, kíváncsi leszek, hogy a következő részben leesik-e a szem a fejéről...
Megkaphattuuk a régi bemutatót a SSJ szintekről, de ennek a nevét a végére elmondhatta volna, -azért!
Érdekes kis sorozat, de a kanonba nem tudom, hogy illik majd be ezzel az erőszinttel, illetve, hogy magyarázzák meg később, hogy eddig miért nem használta?
Legalább láhattuk a SSJ4-et is, -ha egyáltalán ez a neve....
DB Daima 20:
Mégiscsak SSJ4 volt... Na, de akkor most hogy lesz ez? Mivel magyarázza meg, hogy eddig nem használta?
Valamint, ha gyerekként nem tudták itt használni a teljes erejüket, akkor a Tamagamik is tök gyengék és Majin Duu is az...
A kérdés, hogy hágy százalékot tudtak gyerekként az erejükből használni? A végére sikerült jól elbarmolni az erőskálát megint! 
Nem is Toriyama lett volna, ha nem így végződik.
Bakker, itt a boltban árulják az ilyen szemeket?
Lool… mekkora poén a végére...
Na, akkor summary:
Animáció, rajz: 10/10
Történet:10/10, nekem a démon-világ bemutatása mindig egy várva-várt dolog volt!
Tartalom: 8.5 /10 részletes, újszerű világ, ami a maga nemében logikus is.
Karakter-designe:6/10 nekem annyira sem a Tamagamik, sem az Omah-király nem jött be, bár ezek kétségtelenül Toriyama stílusjegyeit hordozzák.
Karakterek kidolgozottsága:Az teljesen rendben van, mindegyik elég jól felépített.
Környezet:Erre 9/10-et adnék!
A repülők, Warp-sama és egyéb dolgok, pl: Arisana lebegő járműve vagy az edény, amibe elzárták őket a végén tök érdekes!
Ez így 43.5 /50, ami 8.7 pt. Szeritem rendben volt!