Nagyon szépen köszönöm a fejezetet.
[Naruto-Kun Projekt] Kaijuu No. 8 manga
Köszönöm szépen a munkátokat!
Nem tudom legyőzték-e tényleg. Mármint ez is egy szép és jó befejezés, viszont főhősünk még meg se jelent. Azt hittem ő lesz itt a megmentő és újabb kérdések lehetőségek merülnek fel vele szemben, mint megmentőjükre. Vagy még ennek nem jött el az ideje?
Így viszont láttuk mire is jó a remek vezetés és ilyen erősek pláne csapatként. Mindkét verzió jó valamiért.
Köszönöm szépen a munkátokat!
Tudtam én hogy túl egyszerű befejezés kell hogy legyen. Gondoltam hogy csak a 8-as lesz itt végén a hős. Bár azért tegyük hozzá azt gondoltam nem leplezi még le magát pláne nem ilyen nyíltan.
Na vajon mi lesz erre a többiek reakciója?
Két tippem van mi fog történni.
1-es.
Azon nyomban rá támadnak szörny mivoltából kifolyólag és az a nagyon erős hölgyemény lőszer híján puska tussal fogja agyon verni.
2-es.
Mivel megmentette az életüket, nagyon hálásak lesznek neki és kap 1-2 hátba veregetést, amitől leszakad a veséje (szóval szinte ugyan az a végkimenetel mint az elsőnél.)
X.
Mindenkit megment, majd míg a tömeg az állát keresi a törmelékek között ő kissé nyögdécselve bár, de kereket old. És senki nem tudja ki is ő valójában mert pont nem oda figyeltek. Mikor megérkezik mondják majd neki.
-Képzeld el kis híján ekkora szörnyet fogtam.
Ui: Köszönöm a türelmeteket, no meg az ordítást. Akarom mondani a fordítást.
Ugrás a fórumra: |