Bastian
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
113. fejezet
"Egy oszthatatlan szám... Balszerencsés, páratlan szám. Rettenetes. Rettenetes." - Hantengu.
Jobb szó híján, ha "hibázott" itt valaki, akkor szerintem el kellett volna kerülni ezt az egész látogatást. Aiko elég mokkát gyűjtött már be az anyjától, így nem akarom elhinni, hogy legbelül arra számított, hogy az anyja csak úgy hagyja, hogy elmenjen. Fel lehetett készülve rá, hogy érkezni fog egy újabb verés, legfeljebb bízott benne, hogy Punpun előtt nem fog jelenetet rendezni. A késszúrás viszont a legvadabb rémálmaiban sem szerepelhetett. Aiko nem "hibázott", mégis úgy érzem, hogy önként nyúlt bele a méhkasba, önként ráncigálta meg az oroszlán bajszát. Célszerűbb lett volna a búcsúlevél, amikor az anyja alszik, vagy az "elmentem cigiért" lelépés. A pénzt ugyanúgy küldhette volna utána is.
Punpunt mindeközben hivatalosan is megkoronázom, mint a madáragyúak új királyát. Annyiszor hallani egy gyilkosságot elkövető bűnözőtől, hogy elborult az agya, nem látott a dühtől. Aiko veszélyben volt, a szituáció hevében pedig érthető, hogy Punpun akcióba lendült. Viszont nagyon gyorsan lekerült az önvédelmi kártya a terítékről. Fejbe, illetve arcon vágni az anyósát egy dolog. Utána viszont Punpun addig nem nyugodott, amíg meg nem ölte. Ez vizuálisan is ábrázolva lett. Punpun maga volt az Ördög. Rúgja térden, csapja arcon, és rohanjon Aikóval a rendőrségre, a kórházba, de ezzel most hatalmas fostengerbe tenyerelt bele. Simán kinézem a sztoriból, hogy mivel Punpun egy "senki", Aiko kollégái majd az esetről értesülvén azt mesélik a rendőröknek, hogy biztos Aiko ölte meg az anyját, mert a munkahelyére is úgy járt be, hogy eltakarta a sérüléseit, de ők persze tudtak a családi erőszakról. Kézenfekvő indíték. Punpun pedig köszöni szépen, megússza az egészet. De ne legyen igazam...
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)