Köszönöm!
[Naruto-Kun Projekt] Tsuki ga Michibiku Isekai Douchuu anime
Köszönöm szépen a munkátokat!
Azt hittem az előző részről hogy jó lesz felvezetésnem, de ezt a részt látva hát az semmi volt!
Igazán brutálisan jól sikerült ez a rész! Egyértelműen tudni lehetett hogy ez lesz de mégis nagyon adta. Jól megcsinálták.
És az a nyugodt nemtörődő arc! Vitte a prímet. Tényleg semmi esélye se volt a sárkányölőnek, hiába turbózta fel magát. A démonparancsnokok meg lényegében megfélemlítve mentek el.
Már csak a jó kérdés innen hova? Kivel kell majd a következő részben harcolni? Pláne még van 2 rész? De ez nagyon jó így a végére. Amilyen lassan indult az eleje itt a vége már mindent megér!
Köszönöm az új rész feliratát!
Most hogy túl vagyunk a harcokon, gondolom 2 rész levezetés, pihenés nevetgélés jön, persze sose lehet tudni.
Lehet jön egy új ellenfél aki eddig rejtve volt mint Kuzunoha és jól bemutatkozik, megijesztve hőseinket az erejével. (na persze, mint ha lenne olyan )
Köszönöm szépen a munkátokat!
Az elején a harc még elég jó is volt. Na de hogy visszatérünk főhősünkhöz na az megint vitte.
Milyen unott képpel és hanggal nyomatta. Látszott hogy tényleg fölöslegesen húzzák már. Egyértelmű volt a fölény.
Amúgy már csak 1 rész van. Ott meg ahogy a cím is utal jöhet a buli. Meg kell ünnepelni a fölényes győzelmeket. Démonok megfélemlítve. Emberek lekötelezve. Még az istennő se szólhat már. És még saját országa is lesz már.
Köszönöm a második évad 24 részét. Az a szemétláda kínosabb végett érdemelt volna, de így is nagyszerű. Amúgy milyen érdekes manapság nem azért hős valaki mert hősiesen viselkedett, hanem mert az a szakmája. Na mindegy.
Még egyszer köszönöm a kitartó munkátokat és izgatottan várom a következő epizódot.
Köszönöm szépen az egész évados munkátokat!
Elég jó ki sorozat alig várom a folytatást! Remélem azt is viszitek majd!
Amúgy nem tudom mire vélni azt a sárkányt!? Végül is most mit akar és kinek az oldalán lenne? Elvileg jó vagy rossz? (tudom minden csak nézőpont kérdése)
De egy jó kis bulizás a megérdemelt harc után mindenkinek kijár. Legalább kezdi megérteni hogy nem olyan erősek az ellenfelei. Bár inkább ő a túlzottan erős.
Ugrás a fórumra: |