Köszönöm szépen a munkátokat!
[Naruto-Kun Projekt] Ayakashi Triangle manga
Köszi az utóbbi pár fejezetet! Végre behoztam a lemaradásomat, és az omokage megjelenésével kezdenek a dolgok is érdekesebbek lenni.
Egyesítve 2022.08.01 12:44:55:
Köszi a legújabb fejezetet! Reménykedtem, hogy Garaku nem áll át, de hát ő mindig is kicsit a szürke zónában mozgott.
Egyesítve 2022.08.11 19:52:20:
Köszi az utóbbi 2 fejezetet! Remélhetőleg Hinojiki a jó oldalt választja majd.
Egyesítve 2022.08.18 23:16:44:
Köszi az új részt! Bár Rochkát megint tök feleslegesen meztelenítették le, azért legalább halad a sztori, ez a Mei szál jót tett neki.
Köszi az utóbbi pár fejezetet! Ugyan a mellmutogatás veszi el az idő nagy részét, azért lassanként a történet is halad. Mondjuk az anime erőteljesen az ecchi kategóriába fog kerülni :-D
Egyesítve 2022.11.10 17:07:54:
Köszi az új fejezetet, úgy érzem, árnyék Mei se lesz a kedvenc szereplőm :-D
Egyesítve 2022.11.17 07:45:23:
Köszi az új fejezetet! Úgy érzem, Meinek lesz még pár ilyen trükk a tarsolyában.
Köszi az új fejezetet! Kicsit haladhatnának a dolgok, mert nem sok minden történik mostanság
Egyesítve 2022.12.01 11:09:00:
Köszi az új részt! Sok minden mondjuk most se történt, ami előre vinné a történetet. Mangában ez még oké, de animében lehet, hogy kicsit vissza fogja vetni a nézettséget (bár sokan biztos csak a látvány miatt fogják nézni).
Egyesítve 2022.12.20 12:18:52:
Köszi az utolsó 2 fejezetet, meglepődtem, hogy a tanár bácsi is ayakashi. Mostanában Meiel is elég nyugisak a dolgok, talán felbukkan majd valami új ellenség, amihez az ő segítsége is kelleni fog.
Egyesítve 2023.01.20 15:31:26:
Köszi az utóbbi pár fejezetet! Úgy látszik, Matsuri egyre népszerűbb, sőt, lányként még jobban is kedvelik :-)
Köszi az utóbbi 2 fejezetet is!
Egyesítve 2023.03.23 02:53:53:
Köszi az utóbbi néhány fejezetet! Ritta tisztára úgy néz ki, mint Suzu, csak fiúban. Szegényke, kicsit durvákat álmodik :-D
Egyesítve 2023.03.30 07:55:55:
Köszi az új részt! Kicsit úgy néz ki, mintha Suzu már annyira rákattant volna a lány Matsurira, hogy nem is akarja visszakapni a fiú énjét...
Egyesítve 2023.04.06 11:01:53:
Köszi a részt! Úgy néz ki, a végén Rittában mégis maradt némi romlottság :-D
Egyesítve 2023.04.13 08:09:52:
Köszi az új fejezetet! Persze a megszállás csak úgy az igazi, ha közben elveszti a bugyiját is :-D
Egyesítve 2023.04.20 08:01:57:
Köszi a fejezetet! Azt hittem, Matsuri nem szerencsétlenkedik annyit, mint a másik srác, de ezek szerint egy pucér női test rajta is kifog. Van még min dolgozniuk.
Egyesítve 2023.04.27 08:11:43:
Köszi az új részt! Mondjuk egy kicsit kezd sok lenni a Soga-s ecchi jelenetekből, jó lenne, ha a történet haladna inkább kicsit jobban.
Egyesítve 2023.05.04 08:13:50:
Köszi az új fejezetet! Shirogane igazából tök kedves Suzuval, vajon mekkora lesz a sérülése a fénysugár felfogásától?
Egyesítve 2023.05.10 22:12:46:
Köszi, ez most érdekes rész volt. Aranyos volt, ahogy Suzu Shiroganét óvta, mélyül a kötelékük.
Köszönöm a feltöltést és az eddigi munkátokat a sorozattal , nagyon jó hogy magyarul tudja az ember olvasni
Remélem egyszer napra kész lesz a sorozat .
További sok sikert nektek a projecthez
Érdekes hogy merre halad a sorozat .
Kíváncsi leszek mi lesz ez után .
remélem haladnak majd az események és nem random ecchi lesz csak , kicsit itt vissza köszön a to love ru
Ez a macskás dolog , nagyon aranyos volt .
Remélem Matsuri is kap majd valami új power up-ot
Egy megállapítás , biztos nem csak nekem tűnt fel , de a Ayakashi Triangle világa a To love ru világa is .
Nem ?
Posztereken Magicjo Kyoko és Ru szerepelnek
Nagyon meglepődtem
Így keresgéltem és ezt találtam
https://i.redd.it...6jhq51.jpg
Szerintem nagyon vicces és nagyon lehetséges is
Mivel hogy pár száz km-terrel arrébb Láláék is ott vannak , így Mei terve az emberiség elpusztításáról elégé halót ügynek tűnik
Mindjárt a Devilukiakkal és a Deviluki űr-flottává találná szembe magát , akik az egész galaxist uralják
A többieket nem is említem , pl Yami , aki szintén az otthonának tekinti a földet és jól el van az emberekkel .
Plusz Lu földönkívülieket keres , nehogy megtalálja Láláékat
Shirogane kiakadna Riton
Ugrás a fórumra: |